Ota yhteyttä

DCT80–90

Tyhjien konttienkäsittely

DCT80-90 on tyhjien konttien käsittelylaitteiden malliston yksinkertaistettu malli. Sen avulla kontteja voidaan käsitellä turvallisesti ja kustannustehokkaasti kuuluisasta Kalmar-laadusta tinkimättä.

DCT80-90

Kalmar DCT80-90 on tarkoitettu tyhjien konttien pinoamiseen yksi kontti kerrallaan. Siinä on vähemmän toimintoja ja sama voimalinja kuin isoveljessään DCF70-100:ssa. Se on kehitetty erilaisien asiakkaiden tarpeisiin. Kalmar DCT:llä kontteja voidaan käsitellä turvallisesti ja kustannustehokkaasti kuuluisasta Kalmar-laadusta tinkimättä.

 

 

 

Konttitarttuja

DCT80-90 on varustettu kontinkiinnikkeille tarkoitetulla tarttujalla. Konttitarttuja pystyy liikkumaan kontinkiinnikkeiden kohdalla, mikä tekee kuorman vakauttamisesta helppoa ja nopeaa. Rakenne on yksinkertaisempi, mikä parantaa luotettavuutta ja huollettavuutta. Yksittäisien kontinkiinnikkeiden valvonta helpottaa lukitus- ja avaustoimenpiteitä.

 

Turvallisuus

Taitava kuljettaja on yhtä koneensa kanssa. Hän oppii käsittelemään sitä millimetrien tarkkuudella. Tällainen perehtyneisyys tarkoittaa hyvää tuottavuutta. Mutta pohjimmiltaan kyse on myös työntekijöiden, koneiden ja tavaroiden turvallisuudesta. Kuljettaja on ollut etusijalla Kalmar DCT:n ohjaamon suunnittelussa. Spirit Delta -ohjaamo tarjoaa loistavan näkymän kaikkiin suuntiin. Masto ja konttitarttuja on suunniteltu siten, etteivät ne peitä kuljettajan näkökenttää. Hyvin sijoitellut työvalot antavat erinomaisen näkyvyyden pimeässä. Kaikki nämä ovat ominaisuuksia, jotka parantavat turvallisuutta ja tuottavuutta.

 

Luotettava käytössä

Käytössä hyväksi todetut vetoakseli, vaihteistojärjestelmä, jarrut ja muut voimalinjan osat sekä muut komponentit kestävät käyttöä. Esimerkiksi elektronisesti ohjattu vaihteisto mahdollistaa mukavan, tehokkaan ja turvallisen ajon kaikilla nopeuksilla sekä nostolaitteiston äärimmäisen tarkan käytön. Hydraulijärjestelmään kuuluu öljynjäähdytin, joka selviytyy kaikkein vaativimmissakin sääoloissa.

 Laatu

DCT80-90 on laadukas laite, joka on optimoitu tyhjien konttien käsittelyä varten. Useat osat ovat tuttuja muista Kalmarin laitteista. Masto ja muut kriittisen tärkeät osat on kehitetty, optimoitu ja simuloitu tietokoneilla. Se tarkoittaa, että jo piirustuspöydällä on voitu ennakoida erilaiset kuormat ja rasitukset, joista laitteen on selvittävä vaativan työuransa ajan. Valmistuksen jälkeen laitteet on testattu niiden todellisessa käyttöympäristössä, joten voit olla varma siitä, että ne kestävät äärimmäisen kovaa käyttöä.

 

 

Alhaiset käyttökustannukset

On hyvin tärkeää, että laitteesi pysyvät toimintakykyisinä ja tuottavina niin suuren osan ajasta kuin mahdollista. Kun odottamattomia käyttökatkoja ei ole, kun ennakoiviin huoltoihin tarvitaan mahdollisimman vähän aikaa ja kun hydrauliöljy suodatetaan tehokkaasti, myös öljynvaihtojen kustannukset ovat alhaisempia. Hyvän käsiteltävyyden avulla ajaminen on tehokasta, mikä osaltaan vähentää polttoaineenkulutusta. Kaikki nämä tekijät pitävät käyttökustannukset alhaisina. Hyvä tuottavuus perustuu siis kaikkien laitteen omistamiseen tai vuokraamiseen liittyvien kustannuksien huomiointiin. Tyhjien konttien käsittelyyn tarkoitetun Kalmar DCT:n avulla voit pitää käyttökustannuksesi alhaisina koko ajan.

Helppo huoltaa

Päivittäisten tarkistuksten ja säännöllisten huoltojen suorittaminen kestää vain minuutteja. Kaikkiin huollettaviin ja päivittäin tarkistettaviin kohteisiin on mahdollista päästä helposti käsiksi maanpinnan tasolta ja laitteen sivulta.

 

 

 

 

CDM, München

Container Depot Münchenin (CDM) koneenkäyttäjät kehuvat Kalmarin uusien tyhjien konttien käsittelylaitteiden tehokkuutta ja mukavuutta.

Lue lisää

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Lue lisää

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää