Ota yhteyttä

Terminaalitraktorit jakeluterminaalien käsittelyyn

Suunniteltu erityisolosuhteisiin

Nopeat kuormausajat ovat äärimmäisen tärkeitä kiireisille jakeluterminaalioperaattoreille. Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu työskentelemään tehokkaasti terminaaliympäristössä. Lyhyet viipymisajat, alhaiset käyttökustannukset, erinomainen käsiteltävyys, huippuluokan mukavuus, helposti saatavilla olevat huoltokohteet ja luotettavuus ovat kaikki Kalmarin jakelutraktoreiden ominaisuuksia. Ne tarjoavat ylivoimaisen turvallisuuden, näkyvyyden ja työskentelymukavuuden.

Kokemus johtaa parempiin ratkaisuihin

Kalmar on maailman johtava terminaalitraktoreiden valmistaja. Toimitamme joka vuosi yli 60 000 traktoria eri puolille maailmaa. Pitkä kokemuksemme, perinpohjainen tekninen asiantuntemuksemme, innovatiivinen tuotekehityksemme sekä läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa näkyvät jakelutraktoreissamme. Näiden laitteiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti siten, että ne parantavat tuottavuutta ja hyödyntävät jakeluterminaalin tilan paremmin. Kalmarin asiakkaidensa kanssa yhteistyössä tekemän tutkimuksen perusteella jakeluterminaalikäyttöön suunnitellut traktorit pystyvät huolehtimaan perävaunujen siirroista vähintään kolme kertaa nopeammin perinteisesti käytettyihin vetoautoihin verrattuna.

Kustannustehokas vastaus

Yksinkertaisen ja innovatiivisen rakenteensa vuoksi Kalmarin jakelutraktori on erittäin kustannustehokas ratkaisu. Se on kehitetty erityisesti perävaunujen lyhyitä siirtoja varten. Polttoainekulujen noustessa jatkuvasti Kalmar on kehittänyt jakelutraktorit, joiden moottoreiden polttoaineenkulutus ja haitalliset päästöt ovat mahdollisimman pienet.Parannettu näkyvyys

Terminaaliympäristössä hyvä näkyvyys joka suuntaan on äärimmäisen tärkeää. Kuljettajat hyötyvät laajasta, selkeästä näkyvyydestä joka suuntaan, jonka mahdollistaa muun muassa TT612d:n ainutlaatuinen etu- ja sivulasirakenne. Siinä ei ole lainkaan A-pilareita ja peilien varsien sijoittelua on muutettu.


Ylivoimainen käytettävyys

Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu täyttämään kiireisien terminaalioperaattoreiden vaatimukset. Jakelutraktorin ohjaamossa yhdistyvät yksinkertaisuus, runsas työskentelytila sekä ergonominen sijoittelu. Näin on saatu aikaan houkuttelevan mukava työympäristö, mikä on avain käyttäjän tuottavuuteen.


Pienin kääntösäde

Kalmarin jakelutraktoreiden käsiteltävyys ahtaissa tiloissa on ylivoimainen. Sen kääntösäde on markkinoilla olevien jakelutraktoreiden pienin – ainoastaan kuusi metriä. Ohjaus toimii helposti, tarkasti ja nopeasti. Hydraulijärjestelmä nostaa ja laskee nostopöydän nopeasti ilman, että kuljettajan tarvitsee poistua ohjaamosta.


Ergonominen ja toimiva

Turvallisuus on huomioitu kaikissa Kalmarin jakelutraktoreiden ominaisuuksissa. Esimerkiksi TT612d-mallin ohjaamon ja perävaunun välinen työskentelytila on markkinoiden suurin. Sen ansiosta kaapeleiden ja letkujen kytkeminen ja irrottaminen on helpompaa, ja liikkuminen on turvallista myös haastavissa olosuhteissa ja sateella. TT612d-mallissa on myös leveät portaat ohjaamon takaosan molemmilla puolilla sekä sivuovi, jota voidaan käyttää silloin, kun perävaunu estää takaoven käytön.


Kalmar on alan ainoa valmistaja, joka tarjoaa jakelutraktoreihin korkean ohjaamon. Korkea ohjaamo, liukuva takaovi sekä vain yksi matala askelma ohjaamon ja sen takana olevan tilan välillä mahdollistaa helpon ja sujuvan pääsyn ohjaamoon ja sieltä pois.


Kalmarin jakelutraktoreiden ohjaamot ovat tilavia ja mukavia, ja niiden pää- ja jalkatila on erinomaisen runsas. Ajoympäristö on suunniteltu huolellisesti. Kaikki hallintalaitteet on sijoiteltu käytännöllisesti, minkä lisäksi myös tämän hiljaisen ohjaamon näkyvyyttä on parannettu.

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää