Ota yhteyttä

Kalmar TR626i ja TR632i

Raskaan sarjan ratkaisu

Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitettujen TR626i- ja TR632i-terminaalitraktoreiden kuormankäsittelykyky on markkinoiden paras. Nostokyky on parhaimmillaan 50 tonnia ja ajoneuvoyhdistelmän kokonaismassa 320 tonnia.

Molemmat traktorimallit sopivat täydellisesti raskaan teollisuuden käyttöön, raskaisiin RoRo (roll-on/roll-off) -siirtoihin sekä perävaunujunien vetämiseen. Kalmar TR626i on tehty raskaisiin töihin, kun taas Kalmar TR632i soveltuu äärimmäisen raskaisiin tehtäviin.

TR626i ja TR632i on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Niiden kapasiteetti ja suorituskyky riittää vastaamaan haasteisiin niin tänä päivänä kuin kaukana tulevaisuudessa.

Tehokas ja vähän huoltoa vaativa

TR626i- ja TR632i-traktorimalleissamme käytetään Kalmarin CAN-väylätekniikkaa, joka tuo kaikki valvonta- ja diagnostiikkatiedot kuljettajan näyttöön. Sen ansiosta vianmääritys onnistuu kirjaimellisesti sekunneissa.

Molemmat mallit on suunniteltu siten, että säännöllisien huoltojen ja korjauksien tekeminen on helppoa. Huolto- ja tarkistuskohteisiin on helppo pääsy maanpinnan tasolta. Tuloksena on traktori, joka tekee töitä kellon ympäri, pienentäen omistuksen kokonaiskustannuksia.

Viimeisteltyä voimaa

Suunniteltu raskaisiin nostoihin

 • Kestävä, vakaa ja tehokas aktiivisesti kallistuva nostopuomi sallii vetopöydän kallistamisen +/-10° sivusuunnassa, jolloin pito jakautuu tasaisemmin
 • Aktiivisesti kallistuvan nostopuomin ansiosta kuljettaja pystyy tasapainottamaan perävaunun, joka on kuormattu epätasaisesti tai jonka lasti on siirtynyt kuljetuksen aikana.
 • Koko voimalinja (moottori, akselisto ja vaihteisto) on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi

Helppo huoltaa

 • Selkeän looginen rakenne on täysin uudistettu aiempiin Kalmar-terminaalitraktoreihin verrattuna: SCR-järjestelmä, ilmansuodattimet, paineilma- ja hydraulijärjestelmän venttiilit, säiliöt ja CAN-moduulit ovat helposti käsiteltävissä
 • Luistamattomat materiaalit, selkeät kulkutiet, leveät askelmat ja tukevat kaiteet helpottavat ajoneuvoon nousemista ja siitä poistumista

Huomio ergonomiaan

 • Korkealle sijoitettu ohjaamo antaa hyvän näkyvyyden joka suuntaan
 • Tilava ja mukava ohjaamo on suunniteltu uusimpien turvallisuusstandardien mukaiseksi
 • Työtehon parantamiseksi kaikki hallintalaitteet ovat helposti saatavilla
 • Uusi 3,5 tuuman värinäyttö näyttää kaikki valvonta- ja vianmääritystiedot selkeästi
 • Ohjaus on erittäin tarkka ja kevyt, mikä takaa huippuhyvän käsiteltävyyden
 • CAN-väylä sisältää Load Sensing Speed Limit- ja Silent Drive -toiminnot. Jälkimmäinen alentaa moottorin melutasoa ja poistaa peruutuksen merkkiäänen käytöstä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi yöllä tai asutetuilla alueilla työskenneltäessä
Tekniset tiedot TR626i & TR632i
Akseliväli (mm)
3400
Moottori
Volvo D13
Voimansiirto
ZF 310, suorakiinnitys
Teho (kW-r/min)
256–1 900 (TR626i), 315–1 900 (TR632i)
Vääntömomentti (Nm–r/min)
1746-1200 (TR626i), 1950-1200 (TR632i)
Etuakseli
SISU tai Kessler
Taka-akseli
SISU tai Kessler
Nostopuomin kapasiteetti (tonnia) / korkeus (mm)
Vakio: 32–36/1000 Lisävaruste: 50/650
Tekniset tiedot TR626i & TR632i
Moottori
Volvo D13
Voimansiirto
ZF 310, suorakiinnitys
Teho (kW-r/min)
256–1 900 (TR626i), 315–1 900 (TR632i)
Vääntömomentti (Nm–r/min)
1746-1200 (TR626i), 1950-1200 (TR632i)
Etuakseli
SISU tai Kessler
Taka-akseli
SISU tai Kessler
Nostopuomin kapasiteetti (tonnia) / korkeus (mm)
Vakio: 32–36/1000 Lisävaruste: 50/650

Käyttökohteet

 

 • Raskas teollisuus
 • Konttiperävaunujunat (MTS)
 • Raskas RoRo-käyttö (SECU)

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää