Ota yhteyttä

Terminaalitraktorit teollisuuden kuormankäsittelyyn

Varmista, että yrityksesi materiaalinkäsittelykäytännöt vastaavat tämän päivän vaatimuksia

Sujuvan sisäisen logistiikan merkitys kasvaa yhdessä tehokkuusvaatimuksien kanssa, teollisuudenalasta ja tuotteesta riippumatta. Materiaalit on pystyttävä siirtämään nopeasti ja luotettavasti tuotanto- tai toimitusketjun vaiheesta toiseen. Sen varmistamiseksi tarvitaan tehokasta ja juuri näihin tehtäviin suunniteltua kalustoa. Kalmarin kestävien teollisuustraktoreiden kattava mallisto täyttää kaikki oman teollisuudenalasi vaatimukset sekä paljon muita.

Yli 60 000:lla asiakkaille toimitetulla traktorillaan Kalmar on maailman johtava terminaalitraktoreiden valmistaja. Monet niistä työskentelevät satamissa ja sisämaaterminaaleissa, mutta yhä useammin myös erilaisissa teollisuuden tehtävissä. Vakiomalliset tai asiakkaan toiveiden mukaan varustellut traktorit pystyvät siirtämään 10–300 tonnin kuormia, ja niihin voidaan kytkeä raskaita perävaunuja.

Kalmarin koneet ovat osoittaneet ylivertaisuutensa esimerkiksi seuraavanlaisissa käyttöympäristöissä:

 

  • Paperitehtaat ja sahat
  • Terästehtaat
  • Alumiinitehtaat
  • Rakennusmateriaaliteollisuus
  • Autotehtaat
  • Telakat
  • Elintarviketeollisuus ja meijerit

Näiden traktoreiden menestys useilla toimialoilla pohjautuu Kalmarin pitkään kokemukseen, syvälliseen tekniseen asiantuntemukseen, innovatiiviseen tuotekehitykseen sekä yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Vankkaa luotettavuutta parhaimmillaan

Huipputehokkuus vuosi toisensa jälkeen on se ominaisuus, jota arvostetaan eniten. Kalmarin teollisuustraktoreiden kestävyys, huippulaadukas rakenne sekä tunnettujen valmistajien komponentit takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä. Näiden traktoreiden elinkaariennuste on pitkä. Ne on valmistettu suoriutumaan tehtävistään kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Kiireinen teollisuusympäristö ei ole oikea paikka kevyelle kalustolle. Siksi Kalmarin traktoreiden rungot ovat markkinoiden painavimmat.
Kalmarin teollisuustraktori erottuu kilpailijoistaan esimerkiksi raskaita kuormia kestävillä akseleillaan. Ainutlaatuinen nostosylinterijärjestelmä parantaa entisestään traktorin työtehoa ja voimaa.

Parempi ajomukavuus ja turvallisuus

Erinomainen ajettavuus ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet ovat erittäin arvostettuja tekijöitä tässä teollisuustraktorissa. Näkyvyys on erinomainen kaikkiin suuntiin suurempien ikkunoiden, kapeampien kulmapilareiden sekä kokonaan poistetun etulasin uloimman kulmapilarin ansiosta. Valikoimaan kuuluu kaksi ohjaamotyyppiä eri käyttötarpeisiin ja erilasille perävaunuille. Ohjaus toimii helposti, tarkasti ja nopeasti. Kaikki ergonomiaominaisuudet perustuvat kattaviin haastatteluihin ja asiakkailta saatuun palautteeseen.

Kunnossapito on helpompaa kuin koskaan ennen

Käyttövalmius pysyy mahdollisimman hyvänä ja päivittäisiin tai säännöllisiin huoltoihin tarvitaan mahdollisimman vähän aikaa. Näillä tekijöillä on suora vaikutus yrityksen tulokseen. Kalmarin teollisuustraktorin ansiosta aikaa ei mene hukkaan, sillä kaikki huoltokohteet ovat kätevästi saatavilla. Kaikki käyttäjien ohjekirjat ja huoltokäsikirjat on suunniteltu huolellisesti siten, että kaikki tieto on saatavilla helposti ja nopeasti.

Alhaiset käyttökustannukset

Tavoitteesi on luonnollisesti minimoida käyttökustannukset, jotta yrityksen tuotto pysyy hyvänä. Kalmarin teollisuustraktori on suunniteltu tarjoamaan markkinoiden alhaisimmat käyttökustannukset. Voit esimerkiksi luottaa siihen, että sekä polttoaineenkulutus että osien kuluminen pysyvät mahdollisimman vähäisinä kaikissa tilanteissa. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat pitkän käyttöiän jarrut sekä taloudelliset ja vähäpäästöiset moottorit.

Markkinoiden pienin kääntösäde

Nopeiden työvaiheiden ansiosta yrityksesi toiminnot pysyvät käynnissä tarvittavalla nopeudella, jotta tiukoista aikatauluista pystytään pitämään kiinni. Kalmar-traktori tarjoaa markkinoiden parhaan käsiteltävyyden ahtaissa tiloissa. Sen kääntösäde on markkinoiden pienin: vain kuusi metriä. Hydraulijärjestelmä nostaa ja laskee nostopöydän nopeasti ilman, että kuljettajan tarvitsee poistua ohjaamosta nostamaan tai laskemaan perävaunun tukijalkoja. Nostopöydän ± 10 asteen aktiivinen kallistusmahdollisuus helpottaa epätasaisesti kuormatun perävaunun tasapainottamista.

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää