Ota yhteyttä

Terminal Tractors.

Designing the right solution for your business since 1958.

 

Kalmar is the world’s leading manufacturer of terminal tractors, delivering more than 70,000 units since the very first terminal tractor was built in 1958. We now have a wide range of terminal tractors specifically designed to be used in ports and terminals, warehouse and distribution, industrial and intermodal applications.

Ottawa T2E Electric Terminal Tractor

Ottawa Electric Terminal Tractor

Our Electric Terminal Tractors are clean, green and highly efficient. They produce less noise, fumes and emissions, making them safer and healthier for your drivers to operate.

TR618i, TRL618i , TT618i

TR618i, TRL618i & TT618i

Kalmar on uudistanut uraauurtavia i-mallin terminaalitraktoreitaan parantamalla laitteiden kestävyyttä koko käyttöikä huomioiden sekä kohentamalla ajomukavuutta. Tuloksena on vankkaa luotettavuutta ja erinomaista suorituskykyä raskaiden kuormien siirtoon vaativissa satamaolosuhteissa.

Kalmar TL2

Kalmar TL2 -terminaalitraktori.

Uusi Kalmar TL2 -terminaalitraktori on tehty kestämään. Älykkään ohjelmoinnin ansiosta tämä testattuun alustaan pohjautuva, kestävä ja luotettava laite pienentää polttoaineenkulutusta jopa 15 %. Silti sen suorituskyky pysyy optimaalisena vaativimmissakin olosuhteissa.

Jakeluterminaalien käsittely

Jakeluterminaalien käsittely

Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu työskentelemään tehokkaasti terminaaliympäristössä. Ne mahdollistavat lyhyet viipymisajat ja alhaiset käyttökustannukset. Näiden luotettavien laitteiden käsiteltävyys on erinomainen, ajomukavuus täysin omaa luokkaansa ja niiden huoltokohteet ovat helposti saatavilla.

Konttienkäsittely

Konttienkäsittely

Tänä päivänä terminaalien ja intermodaalikuljetusten työskentelytahti on entistäkin kiivaampi. Juuri oikeanlaisen, tiettyä tarkoitusta varten suunnitellun kontinkäsittelykaluston merkitys on ratkaisevan tärkeä. Kalmarin teollisuustraktoreiden kestävyys sekä huippulaadukas rakenne ja osat takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä.

RoRo-käsittely

RoRo-käsittely

Mitä nopeammin perävaunut saadaan purettua ja lastattua, sitä lyhyempiä alusten viipymisajat ovat. Tällä on suuri vaikutus satamaoperaattorin tulokseen. Kalmar valmistaa maailman suosituimmat RoRo-traktorit. Sen kestävyys sekä huippulaadukas rakenne ja osat takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä.

Teollisuuden kuormankäsittely

Teollisuuden kuormankäsittely

Kalmarin vankkarakenteiset, tiettyä tehtävää varten valmistetut traktorit auttavat siirtämään materiaalit tehokkaasti, nopeasti ja luotettavasti tuotanto- tai toimitusketjun seuraavaan vaiheeseen.