Ota yhteyttä

Terminaalitraktorit konttienkäsittelyyn

Tarkoituksenmukainen traktori erottuu muista


Tänä päivänä terminaalien ja intermodaalikuljetusten työskentelytahti on entistäkin kiivaampi. Juuri oikeanlaisen, tiettyä tarkoitusta varten suunnitellun kontinkäsittelykaluston merkitys on ratkaisevan tärkeä. Raskaiden konttiperävaunujen siirtäminen aluksen ja konttikentän välillä edellyttää kestävyyttä ja tehokkuutta. Kalmarin LoLo-traktorit ovat vankkarakenteisia, jotta ne suoriutuvat kaikissa tilanteissa 100 %:n luotettavasti sekä antavat vastinetta rahoillesi.


Yli 60 000:lla asiakkaille toimitetulla traktorillaan Kalmar on maailman johtava terminaalitraktoreiden ja perävaunujunaratkaisujen valmistaja. Ensimmäiset Kalmarin valmistamat traktorit esiteltiin 1950-luvulla. Tänä päivänä joka toinen perävaunun siirto maailmassa suoritetaan Kalmarin valmistamalla koneella. Mikään muu valmistaja ei ole toimittanut yhtä paljon traktoreita kuin Kalmar. Kalmarin menestys perustuu syvälliseen tekniseen asiantuntemukseen, innovatiiviseen tuotekehitystyöhön sekä läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Luotettavuutta vaativimmissakin olosuhteissa

Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitettu terminaalitraktori on vakuuttanut käyttäjänsä luotettavuudellaan ja kestävyydellään. Sen kestävyys, huippulaadukas rakenne ja tunnettujen valmistajien komponentit takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä. Esimerkiksi perävaunujunaa vetävä nelivetotraktori kykenee vetämään kerrallaan jopa neljää perävaunua, jolloin yhdistelmän bruttopaino on 320 tonnia. Näiden traktoreiden elinkaariennuste on pitkä. Ne on valmistettu suoriutumaan tehtävistään kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa, aina napa-alueilta tropiikkiin. Asiakkaidemme raporttien perusteella traktoreille voi kertyä vuodessa jopa yli 7 000 käyttötuntia.


Kalmarin terminaalitraktori erottuu kilpailijoistaan muun muassa raskaita kuormia kestävillä akseleillaan. Vetopyörästön välityssuhteet on suunniteltu siten, että pidon ja ajonopeuden välinen suhde on paras mahdollinen.


Alhaiset käyttökustannukset

Tavoitteesi on luonnollisesti minimoida käyttökustannukset, jotta yrityksen tuotto pysyy hyvänä. Kun käytössäsi on Kalmarin terminaalitraktorit, voit luottaa siihen, että sekä polttoaineenkulutus että osien kuluminen pysyvät mahdollisimman vähäisinä kaikissa tilanteissa. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat pitkän käyttöiän jarrut sekä taloudelliset ja vähäpäästöiset moottorit.


Kunnossapito on helpompaa kuin koskaan ennen

Käyttövalmius pysyy mahdollisimman hyvänä ja päivittäisiin tai säännöllisiin huoltoihin tarvitaan mahdollisimman vähän aikaa. Näillä tekijöillä on suora vaikutus yrityksen tulokseen. Kalmarin teollisuustraktorin ansiosta aikaa ei mene hukkaan, sillä kaikki huoltokohteet ovat kätevästi saatavilla. Kaikki käyttäjien ohjekirjat ja huoltokäsikirjat on suunniteltu huolellisesti siten, että kaikki tieto on saatavilla helposti ja nopeasti.


Parempi ajomukavuus ja turvallisuus

Kalmarin terminaalitraktorin ajettavuus on erinomainen, minkä lisäksi siinä on edistyksellisiä turvaominaisuuksia. Suurempien ikkunoiden ja kapeampien kulmapilareiden ansiosta näkyvyys kaikkiin suuntiin on erinomainen. Liukuva takaovi mahdollistaa perävaunun letkujen ja kaapeleiden kytkemisen ja irrottamisen helposti ja turvallisesti. Ohjaus toimii helposti, tarkasti ja nopeasti. Kaikki ergonomiaominaisuudet perustuvat kattaviin haastatteluihin ja asiakkailta saatuun palautteeseen.


Markkinoiden pienin kääntösäde

Nopeiden työvaiheiden ansiosta yrityksesi toiminnot pysyvät käynnissä tarvittavalla nopeudella, jotta tiukoista aikatauluista pystytään pitämään kiinni. Kalmarin terminaalitraktorin kääntösäde on markkinoiden pienin, minkä ansiosta sen käsiteltävyys ahtaissa tiloissa on paras mahdollinen. Nostoteline ja hydraulijärjestelmä on suunniteltu äärimmäisen kestäviksi, jotta ne kestävät konttien laskemisen kovat iskut moitteetta. Saatavana on eri tavoin optimoituja voimalinjavaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin.

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää