Ota yhteyttä

Terminaalitraktorit RoRo-käsittelyyn

Haluaisitko parantaa RoRo-kuormankäsittelyn tehokkuutta?


Nykyisin enemmän kuin koskaan ennen tehokkuus on avaintekijä, kun halutaan menestyä RoRo-kuormankäsittelyssä. Mitä nopeammin perävaunut saadaan purettua ja lastattua, sitä lyhyempiä alusten viipymisajat ovat. Tällä on suuri vaikutus satamaoperaattorin tulokseen. Käytössä olevien RoRo-traktoreiden suorituskyky ja luotettavuus määrittävät liiketoimintasi tulevaisuuden.


Yli 60 000:lla asiakkaille toimitetulla traktorillaan – joista 4 500 on RoRo-traktoreita – Kalmar on maailman johtava valmistaja alallaan. Ensimmäiset Sisu-merkkiset RoRo-traktorit esiteltiin 1960-luvulla. Tämä alusten lastaus- ja purkamismenetelmä on sittemmin otettu käyttöön laajalti, ennen kaikkea Euroopan ja Lähi-idän satamissa. Tänä päivänä Kalmarin RoRo-traktorit ovat eniten myytyjä maailmassa. Mikään muu valmistaja ei toimita asiakkailleen samoja määriä nelivetotraktoreita. Kalmarin menestys perustuu syvälliseen tekniseen asiantuntemukseen, innovatiiviseen tuotekehitystyöhön sekä läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Vankkaa luotettavuutta parhaimmillaan

Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitettu RoRo-traktori on vakuuttanut käyttäjänsä luotettavuudellaan ja kestävyydellään. Sen kestävyys, huippulaadukas rakenne ja tunnettujen valmistajien komponentit takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä. Näiden traktoreiden elinkaariennuste on pitkä. Ne on valmistettu suoriutumaan tehtävistään kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa, aina napa-alueilta tropiikkiin.

Markkinoiden pienin kääntösäde

Erinomaisen pitonsa ansiosta nämä traktorit pystyvät helposti nousemaan jyrkillä pinnoilla ja liukkailla rampeilla sekä suorittamaan tiukkoja käännöksiä aluksien täyteen lastatuilla kansilla. Nopeiden työvaiheiden ansiosta yrityksesi toiminnot pysyvät käynnissä tarvittavalla nopeudella, jotta tiukoista aikatauluista pystytään pitämään kiinni. Kalmarin RoRo-traktorin kääntösäde on markkinoiden pienin, minkä ansiosta sen käsiteltävyys ahtaissa tiloissa on paras mahdollinen. Kääntösäde on ainoastaan 6,3 metriä. Säätötilavuuspumpulla varustettu hydraulijärjestelmä nostaa ja laskee nostopöydän nopeasti sekä tekee siirrot jopa 30 % nopeammin. Saatavana on eri tavoin optimoituja voimalinjavaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin.

Alhaiset käyttökustannukset

Tavoitteesi on luonnollisesti minimoida käyttökustannukset, jotta yrityksen tuotto pysyy hyvänä. Kun käytössäsi on Kalmarin RoRo-traktorit, voit luottaa siihen, että sekä polttoaineenkulutus että osien kuluminen pysyvät mahdollisimman vähäisinä kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi kuorman tunnistava pumppu siirtää öljyä vain tarvittaessa, mikä vähentää lämmönmuodostusta ja polttoaineenkulutusta huomattavasti. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat pitkän käyttöiän jarrut sekä taloudelliset ja vähäpäästöiset moottorit.

Parempi ajomukavuus ja turvallisuus

Kalmarin RoRo-traktorin ajettavuus on erinomainen, minkä lisäksi siinä on edistyksellisiä turvaominaisuuksia. Näkyvyys on erinomainen kaikkiin suuntiin suurempien ikkunoiden, kapeampien kulmapilareiden sekä kokonaan poistetun etulasin uloimman kulmapilarin ansiosta. Liukuva takaovi mahdollistaa perävaunun letkujen ja kaapeleiden kytkemisen ja irrottamisen helposti ja turvallisesti. Ohjaus toimii helposti, tarkasti ja nopeasti. Kaikki ergonomiaominaisuudet perustuvat kattaviin haastatteluihin ja asiakkailta saatuun palautteeseen.

Kunnossapito on helpompaa kuin koskaan ennen

Käyttövalmius pysyy mahdollisimman hyvänä ja päivittäisiin tai säännöllisiin huoltoihin tarvitaan mahdollisimman vähän aikaa. Näillä tekijöillä on suora vaikutus yrityksen tulokseen. Kalmarin Ro-Ro-traktorin ansiosta aikaa ei mene hukkaan, sillä kaikki huoltokohteet ovat kätevästi saatavilla. Esimerkiksi päivittäiset tarkistukset voidaan tehdä helposti maanpinnan tasolta käsin, mikä auttaa varmistamaan, että tarkistukset todella suoritetaan. Kaikki käyttäjien ohjekirjat ja huoltokäsikirjat on suunniteltu huolellisesti siten, että kaikki tieto on saatavilla helposti ja nopeasti.

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää