Ota yhteyttä

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä Cargotec Oyj:n Kalmar-liiketoiminta-alueen kalmarglobal.com-palvelua koskeva tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") tarjoaa sinulle yleistä tietoa Cargotec Oyj:n Kalmar-liiketoiminta-alueen ja sen työntekijöiden, kumppaneiden ja tytäryhtiöiden ("Kalmar") suorittamaa henkilötietojen käsittelyä tähän verkkosivustoon ja Kalmarin Kalmar.com-palveluun ("Sivusto") liittyen. Lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti ennen Sivuston käyttöä. Mikäli et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä, pyydämme Sinua poistumaan Sivustolta.

 

Käyttäjän tietosuoja ja tietoturvallisuus

Kalmar on suorittanut asianmukaiset toimenpiteet suojatakseen kaikki tämän Sivuston kautta lähetetyt henkilötiedot. Pyydämme Sinua huomioimaan, että henkilötietojen lähettämiseen liittyy aina riskejä, eikä mikään järjestelmä tai teknologia ole täysin turvallinen. Kalmar käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain (523/1999) ja muun soveltuvan henkilötietoja koskevan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

 

Käsittelyn tarkoitus

Kalmarin tavoitteena on varmistaa niin tehokas ja turvallinen henkilötietojen käsittely kuin on käytännöllistä. Kalmarin tarkoituksena on myös kehittää Sivustoa laadukkaammaksi ja laajemman palveluvalikoiman tarjoavaksi. Kalmarin tavoitteena on tuottaa kustannustehokkaita palveluita, jotka ottavat erityistarpeesi huomioon ilman, että Sinun tarvitsisi rekisteröityä erikseen jokaista Sivustolla tarjottua palvelua varten.

 

Tietoja asiakkaille

Kalmar uskoo avoimuuteen henkilötietojen käsittelyssä ja toivoo, että luet huolellisesti Kalmarin rekisteriselosteen, joka tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja liittyen Kalmarin suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn. Kun olet rekisteröitynyt Sivustolle tai sinulle on muutoin annettu erityiset tunnukset käyttäjätilillesi pääsyä varte, saatamme pyytää Sinua antamaan tiettyjä tietoja. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena on tarjota erityistarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöityjä palveluita.

 

Evästeet

Kalmar saattaa ajoittain asettaa tietoja tietokoneellesi, jotta voimme tunnistaa tämän Sivuston käyttäjät. Näitä tietoja kutsutaan yleisesti "evästeiksi". Evästeet antavat Kalmarille tietoa siitä miten ja milloin Sivustoa on käytetty, missä käyttäjä on Sivuston rakenteessa, ja auttavat Kalmaria parantamaan Sivustoa niin, että se tarjoaa parempaa palvelua. Evästeitä käytetään nykyisin yleisesti useilla verkkosivustoilla. Mikäli et halua evästeitä tietokoneellesi tai haluat ilmoituksen, kun niitä asetetaan, voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia asianmukaisesti, mikäli verkkoselaimesi tarjoaa kyseisen toiminnallisuuden.

 

Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi

Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi. Voit milloin tahansa evätä suostumuksesi. Koska henkilötietojesi käsittely on tarpeen, että voimme tarjota Sinulle palveluitamme ja tuotteitamme, suostumuksesi epääminen saattaa johtaa tilanteeseen, jossa emme kykene tarjoamaan Sinulle joitakin tai mitään palveluita ja tuotteita. Sivusto jakautuu teknisesti eri osioihin, joista jotkin saattavat vaatia meitä keräämään enemmän henkilötietojasi, kun taas joitakin voidaan käyttää ilman minkään henkilötietojen käsittelyä.

 

Henkilötietojen siirtäminen

Kalmar ei siirrä mitään henkilötietoja Kalmarin, sen kumppaneiden tai sen tytäryhtiöiden ulkopuolelle. Joidenkin käsittelyn teknisten ja käytännön vaatimusten vuoksi osa henkilötiedoista saattaa sijaita alihankkijoiden palvelimilla, tai niitä voivat käsitellä alihankkijat; kyseiset alihankkijat ovat kuitenkin sitoutuneet noudattamaan Kalmarin tietojenkäsittelystandardeja. Kalmar voi tarjota kokonaistilastoja asiakkaistaan, myynnistään, sivuston liikenteestä, ja muista sellaisista Sivuston tiedoista hyvämaineisille kolmansille osapuolille, mutta kyseiset tilastot eivät sisällä henkilötietoja.

 

Yhteydenotto Kalmariin

Voit ottaa milloin tahansa yhteyttä Kalmariin tarkistaaksesi Sinua koskevien henkilötietojen paikkansapitävyyden. Kalmar korjaa tai poistaa pyynnöstäsi kaikki epätäydelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Kalmariin lähettämällä sähköpostia www.kalmarglobal.comin kautta. Koska Kalmar kehittää Sivustoa jatkuvasti, myös tämä ilmoitus voidaan päivittää vastaamaan senhetkistä tilannetta. Kalmar pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä ja linkitettyä Rekisteriselostetta ja toivoo Sinun tarkastavan tämän Tietosuojakäytännön silloin tällöin muutosten varalta. Kalmarin toimia rekisterinpitäjänä koskevat mahdolliset lisäkysymykset ja kommentit tulee osoittaa Kalmarille sähköpostitse.

Linkki Kalmarin rekisteriselosteeseen.