Ota yhteyttä

Laajin valikoima ratkaisuja ja palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön.

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Truffer, Sveitsi

Truffer AG operoi yhtä Sveitsin suurimmista louhoksista. Sen uusi raskaan sarjan mestari on DCF500-haarukkatrukki, jonka 50 tonnin nostokapasiteetti tekee siitä täydellisen koneen kivilohkareiden siirtämiseen yrityksen Alpeilla sijaitsevalla louhoksella.

Lue lisää

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar korotti kahtatoista mobiilipukkinosturia chileläiselle Terminal Pacifico Sur Valparaísolle (TPS) kasvattaen varastointikapasiteettia 20 prosentilla.

Lue lisää

SSA Marine, Long Beach, Yhdysvallat

Täysi valikoima SmartPort-prosessiautomaatioratkaisuja auttaa alentamaan kustannuksia, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta tässä edistyneessä pohjoisamerikkalaisessa terminaalissa.

Lue lisää

Kalmarin ratkaisut

Materiaalinkäsittely

Mitä ikinä käsittelet, liiketoiminnan käynnissä pitäminen vaatii materiaalien luotettavaa ja nopeaa siirtoa tuotanto- tai toimitusketjun seuraavaan vaiheeseen. Tarjontamme kattaa käytännössä kaikki käyttökohteet erittäin monella teollisuudenalalla, mukaan lukien paperi- ja selluteollisuus, terästeollisuus ja tuulivoima
Jatka lukemista

Logistiikka ja jakelu

Jakelussa nopeus on kaikki kaikessa – nopeat käyttöjaksot ovat ykkösprioriteetti. Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen toimintaan terminaaliympäristössä perustuen vuosikymmenien kokemukseemme johtavana terminaalitraktoriratkaisujen tarjoajana.
Jatka lukemista

RoRo-terminaalit

Yli 4 500:lla tällä hetkellä käytössä olevalla koneellaan Kalmar on alan luotetuin RoRo-laitemerkki. RoRo-terminaaleille tarkoitetut ratkaisumme on suunniteltu pitämään toimintasi käynnissä, oli sää mikä hyvänsä. Tarjoamme myös räätälöityjä RoRo-ratkaisuja erityistarpeitasi varten. 
Jatka lukemista

Tärkeimmät referenssit: Wallhamn, Ruotsi | Kaikki referenssit

Konttiterminaalit

Kontinkäsittelyratkaisumme tunnustetaan kansainvälisesti alan parhaiksi niiden energiatehokkuuden, luotettavuuden ja käyttöikäkustannusten osalta. Tarjontamme kattaa kontinkäsittelysovellusten koko kirjon.
Jatka lukemista

Kalmarin tarjoama

Automaattiset konttinosturit

Löytyi 4 tarinasta

Haarukkatrukit

Löytyi 14 tarinasta

Konttikurottajat

Löytyi 15 tarinasta

Mobiilipukkinosturit

Löytyi 3 tarinasta

Satamanosturit

Löytyi 1 tarinasta

Kuljetuslukit

Löytyi 2 tarinasta

Konttilukit

Löytyi 4 tarinasta

Terminaalitraktorit

Löytyi 6 tarinasta

Automaatio

Löytyi 7 tarinasta

Jälkimarkkinapalvelut

Löytyi 8 tarinasta