Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Care

Varmistamme, ettei liiketoimintasi pysähdy

Kalmar Care on huoltopalvelusopimuksien valikoima kuormankäsittelylaitteille valmistajasta ja tyypistä riippumatta. Palvelemme Sinua 1 500 huolto- ja tukipalveluammattilaisen voimin 120 maassa, ja kunnossapitosopimuksiemme piiriin kuuluu jo yli 5 800 laitetta.

Miksi Kalmar Care?


Kun Kalmar vastaa yrityksesi kunnossapitopalveluista, yrityksesi voi toimia monipuolisemmin ja ennakoivasti sidotun pääoman määrää voidaan vähentää. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa ja me varmistamme, että tarvitsemasi ammattitaito ja materiaalit ovat saatavana aina tarvittaessa.


Kalmar Care -sopimus kattaa kaikki peruspalvelut, joita tarvitaan yrityksesi kaluston kunnossapidossa ja toiminnan pitämiseksi käynnissä ilman keskeytyksiä. Kaikki neljä sopimustyyppiä on suunniteltu parantamaan yrityksesi toiminnan tehokkuutta ja taloudellista ennakoitavuutta sekä alentamaankokonaiskäyttökustannuksia. Kukin sopimustyyppi sisältää standardoituja palvelumoduuleja, joista asiakas voi valita tarvitsemansa.

Kalmar Care tarjoaa juuri oikean palveluvalikoiman yrityksen koosta ja kunnossapitopalvelujen ulkoistustarpeesta riippumatta.

Support Care: tuemme tarvittaessa

Support Care tarjoaa ammattitaitoisen henkilöstön, varaosat ja materiaalit juuri silloin, kun tarvitset niitä. Jos yrityksessäsi on omat kunnossapitoprosessit ja -resurssit, mutta tarvitsette toisinaan lisätukea, Support Care on oikea valinta.

Essential Care: teemme sovitut tehtävät suunnitellusti

Essential Care vähentää yrityksesi toiminnallista riskiä paremman ennakkosuunnittelun avulla. Laadimme kunnossapitosuunnitelmat yhdessä ja Kalmar suorittaa sovitut tehtävät puolestanne sovitun aikataulun mukaisesti.

Complete Care: huolehdimme kaikista kunnossapitotarpeista

Complete Care tarkoittaa, että toimitamme ennakoivan ja korjaavan kunnossapidon palvelut sovitun palvelutason mukaisesti. Näin yrityksesi hyötyy paremmasta toiminnan ennakoitavuudesta ja suunnittelun helppoudesta. Yhdistämme kaikki omat kunnossapito- ja materiaalinhallintatoimemme saumattomasti omiin prosesseihinne.

Optimal Care: optimoimme yrityksesi suorituskyvyn

Optimal Care -sopimus parantaa yrityksesi kokonaissuorituskykyä. Sen tarkoitus on antaa asiakkaalle rauha keskittyä omaan toimintaansa tarjoamalla sopimuksen ehtojen mukainen kunnossapidon sekä terminaalin tai kaluston käyttövalmiuden taso.

 

Gävle Container Terminal, Ruotsi

Edistyneen kalustonsa huoltojen uskominen Kalmar Caren hoiviin säästää aikaa ja rahaa Gävle Container Terminalissa. Taatun palvelutason ansiosta yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä tarjoamaan korkealuokkaista asiakaspalvelua.

Lue lisää

Transnet, Ngquran satama, Etelä-Afrikka

Eteläafrikkalainen Transnet Port Terminals on valinnut täyden huolto- ja kunnossapitosopimuksen, joka kattaa sekä Kalmarin että muiden toimittajien laitteet.

Lue lisää

SCA Logistics, Rotterdam

Kalmar Complete Care -sopimus tarjoaa kattavan huollon ja kunnossapidon SCA Logisticsin kahdelle satamanosturille, mukaan lukien kaikki kunnossapitoon liittyvät tehtävät, varaosatoimitukset, sekä ympäri vuorokauden, kaikkina viikonpäivinä päivystävän tukipalvelun.

Lue lisää