Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Training Academy

Maailmanlaajuiset koulutuspalvelut Kalmar-laitteille

Tarjoamme teknistä koulutusta asiakkaille, jälleenmyyjille ja Kalmarin työntekijöille eri puolilla maailmaa.

Maksimituottavuus minimikustannuksin


Tarjoamme terminaali- ja teollisuuslaitteiden tekniikkaan, käyttöön ja järjestelmiin liittyvää koulutusta Kalmarin asiakkaille, työntekijöille ja jälleenmyyjille eri puolilla maailmaa. Kursseillamme yhdistyvät teoria ja käytäntö. Siten voidaan varmistaa, että koneiden käyttäjät ja tekninen henkilöstö on valmiina hoitamaan työtehtävänsä tehokkaasti ja turvallisesti. Asianmukainen koulutus pienentää käyttö- ja kunnossapitokustannuksia huomattavasti ja varmistaa parhaan mahdollisen tuottavuuden.

 

Tekninen koulutus

Teknisen koulutuksen kurssit järjestetään omissa koulutuskeskuksissamme. Niissä yhdistyvät teoria ja käytäntö, jotta voidaan olla varmoja, että tekninen henkilöstö on valmis ratkaisemaan päivittäisessä työssään mahdollisesti kohtaamansa ongelmatilanteet määräaikaishuolloista vianetsintään ja korjauksiin.

 

EcoDriving

Kalmar EcoDriving -koulutuksessa opetetaan laitteiden käyttäjille uusia tekniikoita, joilla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta, renkaiden ja osien kulumista ja sitä kautta kunnossapidon kustannuksia.
Laske säästölaskurillamme, miten paljon voisit säästää.

Kysy lisää Suomen EcoDriving-kursseista huoltopäällikkö Jouni Pitkäseltä, jouni.pitkanen@kalmarglobal.com, p. 040 5188894

 

Järjestelmäkoulutus

Järjestelmäkoulutuskursseillamme keskitytään erikseen hydrauli-, ohjaus- ja sähköjärjestelmiin sekä muihin Kalmarin laitteissa käytettäviin järjestelmiin.

Katso koko kurssivalikoimamme ja pyydä tarjous koulutuksesta Kalmar Academy -sivustolla.