Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin nosturimodifikaatiot

Mikä tahansa nosturi. Mikä tahansa työ. Missä tahansa.

Kalmar on johtava nosturimodifikaatioiden toimittaja. Jo yli 100 vuoden ajan olemme auttaneet asiakkaitamme eri puolilla maailmaa parantamaan laitteidensa suorituskykyä. Tarjoamme alueellisien liiketoimintakeskuksiemme kautta kaikenkattavan valikoiman uudistuspalveluja konsultoinnista ja tarkastuksista korjauksiin, modernisointeihin ja korotuksiin.

Täydellinen modifikaatio valikoima lähelläsi

Tarjoamme palveluja maailmanlaajuisesti alueellisien liiketoimintakeskuksiemme kautta. Keskuksemme sijaitsevat Pohjois-Euroopassa, Välimeren alueella (sisältäen Afrikan ja Lähi-idän), Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa sekä Aasian-Tyynenmeren alueella.

Konsultointi ja tarkastukset


Suunnittelu-konsultointipalvelumme parantaa yrityksesi nosturikaluston suorituskykyä ja käyttöastetta. Lue lisää nostureiden konsultointi- ja tarkastuspalveluista.

Korjaukset ja kunnostukset


Kalmarin asiantuntijat voivat auttaa parantamaan yrityksesi nosturikaluston luotettavuutta ja palauttamaan vialliset laitteet takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.
Lue lisää nostureiden korjaus- ja kunnostuspalveluista.

Siirrot

Nosturin siirtäminen meri-, joki- tai maakuljetuksena voi olla monimutkaista ja riskialtista. Perinpohjainen asiantuntemuksemme nostureiden vakauteen ja kestävyyteen liittyvissä asioissa varmistaa, että siirtoprojekti onnistuu sujuvasti, turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.
Lue lisää nostureiden siirroista.

Nosturimodifikaatiot ja modernisoinnit

Nosturikalustosi valmistajasta riippumatta pystymme parantamaan laitteistosi suorituskykyä ja käyttöastetta erilaisilla uudistus- ja modernisointipalveluillamme. Kalmar on alansa johtaja nosturimodifikaatioissaLue lisää nosturimodifikaatioistaja modernisoinneista.

Northport, Malesia

Malesialainen satamaoperaattori Northport valitsi Kalmarin kunnostamaan kahdeksan satamanosturia tavoitteinaan kasvattaa niiden korkeutta ja käyttöikää. Kaksi nostureista korotettiin käyttämällä ainutlaatuista Kalmarin kehittämää tunkkausjärjestelmää.

Lue lisää

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar korotti kahtatoista mobiilipukkinosturia chileläiselle Terminal Pacifico Sur Valparaísolle (TPS) kasvattaen varastointikapasiteettia 20 prosentilla.

Lue lisää

Freeport, Grand Bahama

Grand Bahamalla sijaitseva Freeport joutui luonnonmullistuksen uhriksi tornadon tehdessä tuhoa alueella vuonna 2010. Yksi maailman sadasta suurimmasta konttiterminaalista koki vakavia vaurioita. Kalmar kutsuttiin apuun palauttamaan satama toimintaan.

Lue lisää

Aperam, Belgia

Nosturin elinkaaren jatkaminen: Kalmar kunnosti ja modernisoi siltanosturin Aperamin Belgian terästehtaassa.

Lue lisää