Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nostureiden konsultointi ja tarkastukset

Paranna yrityksesi nostureiden suorituskykyä ja käyttöastetta sekä jatka niiden käyttöikää


Suunnittelu-konsultointipalvelut auttavat parantamaan nosturikalustosi suorituskykyä ja käyttöastetta sekä jatkamaan laitteiden käyttöikää, nostureiden valmistajasta riippumatta. Kalmarin nosturiasiantuntijat auttavat sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan modifikaatioratkaisun. Lisäksi he neuvovat parhaat ratkaisut suurien vaurioiden sattuessa tai hätäkorjauksissa.

Nosturin käyttöiän analysointi ja jatkaminen

Tunnistamme ja tutkimme nosturin kriittiset rakenneosat sen perusteella, mitkä vaatimukset teknisen käyttöiän jatkamiseksi ovat. Lisäksi määritämme tarvittavat vahvistukset rasitus- ja väsymislaskennalla.

Suunnittelun toteutettavuustutkimus

Opastamme sinua monitahoisessa prosessissa, jossa määritellään ja valitaan paras uudistusratkaisu yrityksesi laitteiston ja toiminnan suorituskyvyn parantamiseksi. Pystymme tarjoamaan tekniset määritykset, arvion työn laajuudesta, budjetoinnin, rakennesuunnittelun, toimittajien valinnan, valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton. Teknisen ja kaupallisen toteutettavuustutkimuksen avulla voidaan esimerkiksi määrittää paras menettelytapa, jos tarve on kasvattaa nosturin korkeutta suurempia aluksia varten tai selvittää sopivin keino terminaalin polttoaineenkulutuksen ja päästöjen vähentämiseksi.

Nostureiden vauriotutkimukset ja hätätilannepalvelut

Pystymme tarjoamaan tukea kaikissa suunnittelutehtävissä, jotka liittyvät vaurioituneiden tai puutteellisesti toimivien nostureiden kunnon arviointiin. Jos tapahtuu pahin mahdollinen eli laitteiden sortuminen tai törmäys tai muu vakava onnettomuus, päivystävät asiantuntijatiimimme pystyvät arvioimaan nosturin tilanteen vakauden ja varmistamaan terminaalin turvallisuuden.