Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nostureiden korjaukset ja kunnostukset

Varmista nosturin käyttövalmius ja pitkän aikavälin luotettavuus

Nosturin käyttökatkot ja huono luotettavuus maksavat aikaa ja rahaa. Maailmanlaajuisen huoltoverkostomme ansiosta Kalmarin asiantuntijat pystyvät huolehtimaan korjaustöistä ja varmistamaan, että kalustosi on jälleen käyttökunnossa nopeasti. Lisäksi tarjoamme kunnostusratkaisuja, joilla voidaan parantaa nostureiden pitkän aikavälin luotettavuutta.

Korjauspalvelumme auttavat palauttamaan kalustosi käyttöön nopeasti

Kaluston rikkoutumisella, erityisesti satamanostureiden kyseessä ollessa, voi olla valtava vaikutus toimintaasi. Läheisessä yhteistyössä oman teknisen tiimisi kanssa asiantuntijamme pystyvät selvittämään parhaan mahdollisen korjaustavan kussakin tilanteessa, jotta kalustosi saadaan takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Kunnostusratkaisut parantavat laitteiston luotettavuutta

Raskaassa käytössä olevat, vanhentuneilla sähköjärjestelmillä varustetut tai puutteellisesti huolletut nosturit heikentävät tuottavuutta. Nosturiasiantuntijamme laativat yhteistyössä oman henkilöstösi kanssa taloudellisesti toteuttamiskelpoisen kunnostussuunnitelman, joka parantaa luotettavuutta ja varmistaa kalustosi toimintakunnon vuosiksi eteenpäin.