Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nostureiden siirtäminen

Tehokkaat ja turvalliset siirrot maitse tai vesitse

Nosturin siirtäminen meri-, joki- tai maakuljetuksena voi olla monimutkaista ja riskialtista. Nostureiden vakauteen ja kestävyyteen perehtyneiden asiantuntijatiimiemme osaamisen ansiosta olemme suorittaneet useita nostureiden siirtoja turvallisesti ja sujuvasti eri puolilla maailmaa.

Miksi valita Kalmar toteuttamaan nosturin siirto?

Nosturin siirtämiseen kuuluu muutakin kuin raskaan kuorman nostamista. Laitteistoon kohdistuvan rasituksen ymmärtäminen on äärettömän tärkeää tehtävän onnistumisen kannalta.

Satamanosturin siirtäminen toiseen kohteeseen on suuren mittakaavan suunnitteluprojekti, jossa ensisijainen näkökohta on turvallisuus. Nostureiden vakauteen ja kestävyyteen perehtyneiden asiantuntijatiimiemme osaamisen ansiosta olemme suorittaneet useita nostureiden siirtoja turvallisesti ja sujuvasti eri puolilla maailmaa.

Kun nosturi siirretään laivalla tai lautalla, laitteen saaminen aluksen kyytiin on projektin helppo osa. Huomioitavia asioita ovat esimerkiksi laituritaso, vedenpinnan korkeus ja vuorovesi. Silti todellinen haaste voi olla merikuljetuksen nosturiin kohdistaman epätavallisen rasituksen vaikutusten arviointi.

Suunnitteluasiantuntijamme pystyvät simuloimaan aluksen ja nosturin käyttäytymisen merikuljetuksen aikana ja suunnittelemaan tämän tiedon perusteella sopivan kiinnitysratkaisun. Suunnitteluosaamisemme lisäksi tarjoamme käyttöösi projektinjohtotaitoja, joita tarvitaan tehtävän onnistumiseksi.