Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Varaosat

Nopea ja luotettava varaosien toimitus, joka pitää yrityksesi pyörät pyörimässä.

Kattava varastomme ja nopea toimituspalvelumme takaavat, että saat nopeasti tarvitsemasi varaosat koneesi toimintakuntoon palauttamista varten. Tiedämme miten tärkeää on saada nopeasti ja varmasti oikea osa.

Oletko kiinnostunut kattavasta varaosasuunnitelmasta?

Tutustu Kalmar Parts Care -palveluun.

 

Huippulaadukkaat osat suoraan ovelle toimitettuna.

Kun on aika vaihtaa jokin koneesi osa, haluat varaosan, joka täyttää viipymättä juuri sinun tarpeesi. Toimitamme aidot huippulaadukkaat Kalmarin varaosat valtavasta valikoimastamme minne päin maailmaa tahansa nopeasti, sillä tiedämme että suunnittelemattomat käyttökatkot merkitsevät menetettyä tuottavuutta ja tuottoja.

Kalmar-osat ovat alkuperäisiä varaosia. Varaosamme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisiksi. Ne auttavat säilyttämään laitteidesi jäännösarvon. Varastoissamme on satojatuhansia varaosia, joista useimmat pystytään lähettämään vuorokauden sisällä. Näin säästyt ajan, hermojen ja tulojen menetykseltä. Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta nopeat toimitukset ovat saatavana riippumatta siitä, missä päin koneesi sijaitsee. 

 

Voit olla varma, että saat meiltä oikean osan. Riittää että kerrot meille Kalmar-koneesi sarjanumeron, ja huolehdimme lopusta. Hinnoittelemme osamme kiinteästi, ja tarjoamme osia aina kilpailukykyisillä kustannuksilla.

 

Valikoimastamme löydät laajalti vaihtoehtoja eri kategorioittain. Kulutusosat, huolto- ja päivityspaketit, suuret komponentit, sähkötarvikkeet, sekä logistiikan ja varastoinnin asiantuntijapalvelut saat meiltä.

 

Kalmar-varaosat voit tilata  myös verkkokaupastamme

Ota yhteyttä paikalliseen Kalmar-tiimiisi