Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Työssämme teemme päivittäin tulevaisuudesta totta"

Jason GasparikJason Gasparik

Amerikat-alueen myynnistä, satamista ja terminaaleista vastaava johtaja, Pohjois-Carolinan Charlotte, Yhdysvallat

Kun olin pieni poika, en unelmoinut perinteisistä poliisin tai palomiehen ammateista, vaan minua kiinnosti saada asiat toimimaan. Niinpä hakeuduinkin konetekniikan ja myynnin alalle.

Tulin töihin Kalmarille vuonna 2001 mobiililaitteiden myynti-/sovellusinsinööriksi, jonka jälkeen keskityin konttien käsittelylaitteiden myyntiin Yhdysvaltojen Tyynenmeren rannikolla. Lähdin yhtiöstä vuonna 2008 kokeilemaan muita työmahdollisuuksia mutta palasin Kalmarille noin 10 vuotta myöhemmin. Nykyään olen Yhdysvaltojen ja Kanadan satamien ja terminaalien myynnin johtaja. Minulle tämä oli sekä henkilökohtainen uratavoite että ammatillinen mahdollisuus, sillä halusin vaikuttaa meneillään olevaan automaatiokehitykseen. Minulle Kalmar on terminaaliautomaation johtava toimija. Työssämme teemme päivittäin tulevaisuudesta totta.

Päivittäisiin työtehtäviini kuuluu asiakassuhteiden hoitamista, myyntitarjousten käsittelyä, projektien ja erilaisten mahdollisuuksien edistämistä Yhdysvaltain ja Kanadan näkökulmasta. Olen myös vuorovaikutuksessa suomalaisten ja kiinalaisten kollegojeni kanssa. Teen työtäni aina maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Maailmanlaajuisuus onkin yksi Kalmarin ja asiakkaidemme eduista: globaali verkostomme auttaa meitä ymmärtämään alaa paremmin, jolloin voimme myös toimia alalla paremmin. Työskentelemme yhdessä ja olemme aina valmiita auttamaan toisiamme. Huipputekniikallamme voimme murtaa rajoja.

Mielestäni Kalmarilla vain taivas on rajana. Mahdollisuuksia parantaa omia ja työkavereiden kykyjä on tarjolla aina. Olemme terminaaliautomaation edelläkävijöitä ja työskentelemme huippuluokan tekniikan parissa mutta olemme silti ylpeitä juuristamme. Pidämme aina mielessämme, mistä olemme tulleet. Pidän siitä, että voimme haastaa nykyisiä tilanteita työssämme päivittäin.

Kun olin nuori, halusin intohimoisesti saada asiat toimimaan ja rakastin haasteiden ratkaisemista. Kalmarilla saan kehittää uusia ratkaisuja asiakkaillemme sekä teollisuudenalallemme päivittäin.

 Takaisin työntekijöiden kertomuksiin