Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Tiimilläni on intoa, draivia ja päättäväisyyttä."

Jelle van der Waal

Johtaja, Crane Upgrades, EMEA North, Rotterdam

Aloitin Kalmarilla vuonna 2008 projektipäällikkönä. Minusta tuli Projects and Sales -osaston päällikkö vuonna 2011, minkä jälkeen siirryin johtamaan Alankomaiden huoltotoimintoja. Alkuvuodesta 2014 minua pyydettiin johtamaan Crane Upgrade -liiketoimintaa EMEA Northissa.

Nosturipäivitykset muodostavat suurimman osan päivittäisestä työstäni. Tiimini luo jalansijan Kalmarin eri myyntiorganisaatioihin EMEA:n (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka) pohjoisalueella ja ylläpitää markkinaosuuttamme Alankomaiden ja Belgian markkinoilla.

Työssäni nautin eniten ihmisten kanssa toimimisen ja innovatiivisten ratkaisuiden kehittämisen yhdistelmästä. Minusta on mukava olla osa tiimiä, joka osoittaa intoa, draivia ja päättäväisyyttä. Vaadin aina korkealaatuista toimintaa itseltäni ja muilta. Kalmarin brändin ja tuotteiden korkeat standardit auttavat paljon tässä mielessä.

Työni haasteena on säilyttää tasapaino kaikkien työni osa-alueiden välillä. Lupausten pitäminen asiakkaille, innovatiivisten ratkaisujen luominen ja taloudellisten tulosten tietäminen ulkomuistista.

Kalmar on ihanteellinen yritys nuorille ammattilaisille, joilla on korkeampi tekninen koulutustausta ja oikea oppimisen ja osaamisensa kehittämisen henki. Jos osoitat oikeaa henkeä, ikä ei ole esteenä johtotehtäviin pääsemiselle.

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin