Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Anna meidän olla sinusta ylpeitä"

 

Joanna Jaszczak 

Joanna Jaszczak

Johtava assistentti, Stargard, Puola

Kun olin pieni, halusin isona palomieheksi. Nykyään tavallaan olenkin sitä. Tulin Kalmarille vuonna 2012 kolmeksi kuukaudeksi henkilöstönhallinnan harjoittelijaksi. Harjoittelun jälkeen minulle tarjottiin paikkaa hallinnoinnin harjoittelijana ja puoli vuotta myöhemmin minut ylennettiin toimistohoitajaksi. Sittemmin minusta tuli toimistonhoidon asiantuntija ja nyt työskentelen hallinnoinnin esimiehenä. Johdan omaa Dream Team -nimellä tunnettua tiimiäni.  

Tultuani Kalmarille tajusin, etten vihaakaan maanantaipäiviä, päinvastoin. Nykyinen paikkani on tehty melkein varta vasten minua varten ja rakastan työtäni. En pidä työtäni pelkkänä työnä, vaan mahtavana tilaisuutena. Minun mielestäni Kalmar on mahtava työpaikka. Saan työskennellä päivittäin alan parhaiden asiantuntijoiden ja tiimien kanssa, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. Jopa täällä Puolassa kootut koneet päätyvät ympäri maailman.  Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jossa pohjoismaalainen henki yhdistyy paikalliseen osaamiseen. Näin jokainen Kalmarin toimipaikka tuntuu kotoisalta. Toimistoni ikkunasta näen suoraan testiradalle. On todella vaikuttavaa nähdä, kuinka korkea laatu ja huipputekniikka yhdistyvät koneissamme. Olen työskennellyt täällä nyt jo viiden vuoden ajan mutta edelleenkin, kun valmis kone lähtee tehtaalta, vilkutan sille ja sanon sille "mene nyt ja anna meidän olla sinusta ylpeitä".

Kalmar on yhtiö, jossa kaikilla työntekijöillä on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet kehittää taitojaan - ja silti pysyä omana itsenään. Kalmarilla työntekijän ei oleteta venyvän, mutta haluat itse ylittää itsesi - saat siitä paljon vastinetta. Minun roolini on sekoitus henkilöstönhallintaa, logistiikkaa, hankintaa, turvallisuusasioita, viestintää sekä liikematkojen ja kokousten hallintaa, joten teknisesti ottaen työni on tavallaan "tulipalojen sammuttelua", sillä tehtäväni on ratkaista ongelmia, jotka vaativat välitöntä toimintaa. Loppujen lopuksi näenkin itseni tavallaan palomiehenä, aivan kuten lapsena kuvittelinkin.

Joanna sai tilaisuuden tehdä videon, jossa kerrotaan Kalmarin työntekijöistä - Voit katsoa sen täällä.

 Takaisin työntekijöiden kertomuksiin