Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Opin uusia asioita ja kehityn jatkuvasti."

Julia Dolgopolova

Account Management Specialist, Helsinki

Olen työskennellyt Kalmarin Helsingin pääkonttorilla vuodesta 2012 asti. Muutin Suomeen Pietarista opiskellakseni liiketaloutta. Opintojeni aikana sain mahdollisuuden ryhtyä harjoittelijaksi Kalmarilla. Työharjoitteluni jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuus astua yrityksen palvelukseen kokopäiväisesti.

Nautin työstäni Offering Development -tiimissä. Päivittäisiin tehtäviini kuuluu Kalmarin vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyprosessin kehittäminen, maailmanlaajuisten sidosryhmien kanssa viestintä sekä kyselyn toteutuksen aikainen seuranta ja raportointi. Olen myös hiljattain liittynyt asiakkuudenhallintatyökalun käyttöönottoprojektiin projektin hallintojohtajana. Tässä roolissa työskentelen lähinnä viestintä- ja muutoshallintaprosessien parissa.

Mielestäni kiinnostavin osa työtä on aina jonkin uuden oppiminen ja itsensä jatkuva kehittäminen. Kalmar todellakin tarjoaa tähän mahdollisuuden. Työni on aina haastavaa ja kiinnostavaa. Kalmarin globaalius on myös tärkeää, sillä kykenen kehittämään globaalin liiketoiminnan osaamistani ja viestimään eri puolilla maailmaa olevien kollegoiden kanssa.

Kalmarilla työskennellessäni olen aina tuntenut, että minulla on riittävästi vapaa-aikaa tasapainottamaan työtäni. Omaa aikaa arvostetaan, ja joustavien työtuntieni ansiosta voin nauttia harrastuksista ja muusta toiminnasta.

Minun mielestäni tämä yritys kohtelee jokaista työntekijää kunnioituksella ja luottamuksella.Täällä työntekijä tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi.

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin