Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Pääsen työskentelemään henkilöstön kanssa kaikilla tasoilla."

Mina Ng Pei Yi

Procurement Manager, Malesia

Minut palkattiin alunperin Procurement Manageriksi vuonna 2012, ja vuoden 2014 maaliskuussa otin vastaan uuden haasteen Kalmar Malesian Sales & Marketing – Parts -osastolla.

Päivittäiseen työhöni kuuluu osien hankinta sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Teen myös tiivistä yhteistyötä toimittajien edustajien kanssa, valmistelen budjetteja, hallitsen varastoja ja kustannuksia, ja paljon muuta.

Työskentelen monelta eri osastolta olevien ihmisten kanssa, mukaan lukien Procurement, Fleet, Sales ja Project. Minulle on tärkeää pystyä tekemään materiaalisuunnittelu hyvin, ja se vaatii tiedon siitä, mitä ostaa ja mistä sen hankkii. Tärkeintä on tuotteen hinta ja saatu alennus! Rakastan työtäni, sillä pääsen tapaamaan ihmisiä kaikista portaista ja työskentelemään heidän kanssaan.

Yritän välttää työntekoa vapaa-aikanani ja vietänkin suurimman osan siitä perheeni kanssa keräten voimia ollakseni valmis kohtaaman uuden viikon mukanaan tuomat haasteet.

Kalmar on auttanut minua keräämään rutkasti kokemusta liiketoiminnasta satamien kuormankäsittelylaitteiden parissa. Työ ja yritys ovat kiinnostavia.

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin