Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Millään muulla organisaatiolla ei ole tarjota näin paljon mahdollisuuksia."

Paweł Piechowiak

Deputy Director HT & Spreaders, ja Kalmarin Logistics Manager MAU Stargardilla Puolassa

Tulin Kalmarin palvelukseen tuotannon suunnittelijaksi helmikuussa 2010.
Otin myös vastuulleni kaikkien tuotantolinjojen tuotannon suunnittelun valvonnan, minkä jälkeen minut nimitettiin Logistics Leaderiksi kesäkuussa 2011. Vuoden 2013 tammikuussa minut ylennettiin Logistics Manageriksi, ja vuotta myöhemmin vastuualueeni laajeni Deputy Directoriksi MAU Stargardilla.

Päivittäinen työni käsittää tehdasvieraiden isännöintiä, horisontaalisten kuljetusjärjestelmien ja tarttujatuotteiden toiminnan hallintaa, tehdasstandardien ylläpitoa, varastotoimintoja, sekä materiaalin- ja tuotannon suunnittelua. Samoin kuin muutkin johtajat ja päälliköt, minäkin työskentelen toimittajien kanssa.

Minua sykähdyttää työssäni, kun löydän organisaatiosta mahdollisuuksia parannuksille sekä dynaaminen työympäristömme. Mahdollisuus kehittää itseään on toinen syy siihen miksi nautin työstäni! Uramahdollisuuksia on paljon työntekijöille, jotka ovat halukkaita kehittämään nykyisiä taitojaan ja oppimaan uusia. Ihmiset voivat kehittyä paikallisessa työympäristössään ja osana maailmanlaajuista organisaatiota. En tiedä mitään muuta organisaatiota, jossa olisi niin laaja kirjo mahdollisuuksia sekä kokemattomille että kokeneille työntekijöille.

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin