Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Esimieheni näki lahjani ja järjesti minulle siirron."

Sarah Kwan

Account Manager, Hongkong

Tulin töihin Kalmarille vuonna 1996 Sales Admin Coordinatoriksi. Vuonna 2011 esimieheni tajusi kykyni ja siirsi minut johtamaan Account Management -osastoa Hongkongissa, missä johdan myös Service and Supply Chain -osastoa.

Työni on sekä ulkoista että sisäistä. Ulkoisesti työskentelen asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme kanssa ja sisäisesti teen yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, esimerkiksi henkilöstö- ja talousosastojen kanssa. Tiimini tarjoaa kaikkia asiakkuus- ja aluepäälliköitä. Minulla on työssäni oltava hyvät kommunikaatio- ja ihmissuhdetaidot sekä myyntityöhön soveltuva luonne.

Työskentelen Kalmarin Mobile Equipment -tuotteiden parissa, ja vastuullani ovat hongkongilaiset asiakkaamme ja Account Management, Service ja Supply Chain -osastojen sisäinen johtaminen. Työni on vaativaa, mutta opin paljon toisilta ihmisiltä.

Kalmarin johto on avomielistä, ja voin aina kysyä heiltä kysymyksiä ja saada tukea. Kun minut ylennettiin, mentorini auttoi minua paljon tarjoamalla koulutusta, työkaluja ja opastusta. Mielestäni Kalmar tarjoaa aina uramahdollisuuksia niille, jotka ovat valmiina ottamaan haasteen vastaan.

Yritän tasapainottaa työni ja vapaa-aikani viettämällä paljon aikaa perheeni kanssa. Teemme esimerkiksi yhteisiä lomamatkoja. Teen myös vapaaehtoistyötä.

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin