Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin arvot

Arvomme kuvaavat keitä me olemme ja mihin me uskomme.

Arvot ohjaavat käyttäytymistämme ja kertovat meille miten toimia vuorovaikutuksessa asiakkaidemme, kumppaneidemme ja kollegoidemme kanssa. Nämä arvot ovat yhteiset kaikille Kalmarin työntekijöillä ympäri maailman.

Kalmarin arvotEdistämme innovaatiota

Kunnioitamme pitkää innovaation perinnettämme, minkä ansiosta olemme maailmanlaajuisesti edelläkävijä ja paras alallamme. Viemme alaamme jatkuvasti eteenpäin keskittymällä asiakkaidemme liiketoiminnan perimmäisiin tarpeisiin: miten liikuttaa kuormia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Toimimme yhdessä.

Asiakkaidemme menestys on meidän menestystämme. Uskomme parhaiden tulosten olevan saavutettavissa ainoastaan avoimuudella ja tiiviillä yhteistyöllä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja kollegoidemme kanssa.

Toteutamme sovitut asiat

Me teemme mitä lupaamme. Olemme sitoutunut yhteistyökumppani ja kollega, joka kantaa vastuunsa eikä milloinkaan vetäydy.

Tarjoamme elinikäisen tuen.

Tehtävämme on edistää asiakkaidemme pitkän aikavälin menestystä tuotteiden ja ratkaisujen koko elinkaaren ajan. Ennakoimme asiakkaidemme tarpeet ja tuemme heidän toimintojaan milloin ja missä tarpeen onkin.