Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

TL2 Essential -terminaalitraktori

Uuden Kalmar TL2 Essential -terminaalitraktorin suunnittelussa on hyödynnetty Kalmarin paikallistuntemusta, asiakkaiden liiketoiminnan ymmärrystä ja yli 70 000 traktorin valmistuksesta kertynyttä kokemusta. Kalmar valmisti ensimmäisen terminaalitraktorinsa vuonna 1958 ja on ollut siitä lähtien markkinajohtaja laadukkaiden, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettujen ja liiketoiminnan kannattavuutta parantavien koneidensa ansiosta.

Uusin mallimme on rakennettu hyväksi todetulle alustalle, joten kone selviytyy vaativimmistakin olosuhteista. TL2 Essential -terminaalitraktorimme on tehty kestämään.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot TL2-traktorin tekniset tiedot
Akseliväli (mm)
2956–3200
Moottori
Cummins
Voimansiirto
Allison

Toimivaksi todettu alusta

Testattua alustaamme on hyödynnetty yli 10 000 laitteen valmistuksessa, joten traktori selviytyy varmasti vaativimmistakin tehtävistä. Alustamme yhdenmukaisten sähköjärjestelmien ja ohjauspaneelien ansiosta kuljettajan on helppo käyttää malliston eri laitteita.

Rakennettu kestämään

Vakaan ja kestävän pultatun alustan kunnossapito, korjaaminen ja vaihtaminen on hitsattua alustaa helpompaa. Siksi korjauksiin kuluu vähemmän aikaa ja alustan mahdollinen vaihtokin sujuu joustavammin.

Säästää rahaa

Älykäs ohjelmointi ja tehokas voimansiirto voivat pienentää polttoaineen kokonaiskulutusta jopa 15 prosentilla. Säästät rahaa samalla, kun pienennät hiilidioksidipäästöjä huomattavasti.

Mukavuudesta tinkimättä

Uusi Essential-ohjaamo parantaa kuljettajan mukavuutta ja laitteen hallittavuutta – myös hankalissa tilanteissa. Ohjaamon ilmastointijärjestelmää on paranneltu ja säädettävä istuin sekä ohjauspyörä pitävät huolta mukavuudesta ja ohjattavuudesta.

Yhteiset sähköjärjestelmät

Kaikissa yhteiselle alustallemme rakennetuissa laitteissa käytetään samoja vikakoodeja, joten vianmääritys on helppoa ja nopeaa.

 

Standardoitu ohjauspaneeli

Kaikissa uusissa laitteissamme on samankaltaiset ohjaimet ja käyttöliittymät, mikä vähentää eri koneiden käytön opettelua.

 

Vähemmän liikkuvia osia

TL2 Essential -traktorin hydraulijärjestelmässä on vähemmän huoltoa vaativia liikkuvia osia kuin mekaanisissa järjestelmissä, mikä säästää aikaa.

 

Helpommat ja nopeammat huollot

Kätevä ohjaamo ja maasta käsin helppopääsyiset huoltokohteet helpottavat ja nopeuttavat huoltoa.

 

Pitkät huoltovälit

Terminaalitraktorimme huoltovälit ovat alan pisimpiä, joten laite viettää vähemmän aikaa korjaamolla ja enemmän tuottavassa toiminnassa.

 

Turvallinen pääsy

Kalmarin TL2 Essential -traktorin kaiteet ja luistamattomat pinnat tekevät ohjaamoon ja takalavalle nousemisesta helppoa ja turvallista.

 

Parannettu näkyvyys

Uudesta ohjaamosta on entistä parempi näkyvyys, joten laitteen käyttöturvallisuus on taattu.

 

Enemmän vaihtoehtoja

Erilaisten moottorien, akselien ja vetopöytien lisäksi tarjolla on paljon lisävarusteita, joilla voit mukauttaa laitteita liiketoimintasi tarpeisiin. Lisävarustevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi:

 

Vasemmanpuoleinen ohjaus

Etuiskunvaimentimet

300 litran polttoainesäiliö

Sammutin

Ohjaamon ja/tai rungon erikoisvärit

Kuuden tuuman jatkettu etupuskuri

Perävaunun pysäyttimet

Äänitorvi LED-ajovalot