Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Materiaalinkäsittelyn ratkaisuja metalliteollisuuteen

Meillä on laaja valikoima haarukkatrukkeja, konttikurottajia ja terminaalitraktoreita, joissa on erilaisia nostokapasiteetteja ja lisälaitteita.

Materiaalinkäsittelyn ratkaisuja metalliteollisuuteen.

Metallinjalostusteollisuus asettaa moninaisia haasteita metallin käsittelylle ja kuljetukselle sen eri muodoissa, kuten putkina, laattoina, käämeinä tai nestemäisessä muodossa. Vaikka turvallisuus on alan yritysten tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, kestävä kehitys aiheuttaa alalla kasvavaa muutospainetta.

Kuten monilla muillakin aloilla, metallinjalostusyritykset – erityisesti teräksen ja alumiinin tuottajat – ovat parantamassa turvallisuutta ja tuottavuutta digitaalisilla ratkaisuilla. Jotkut toimijat ovat jo aloittaneet siirtymän sähkökäyttöisiin koneisiin, kuten haarukkatrukkeihin.

Joustavat ja kestävät laitteemme, kuten haarukkatrukit, terminaalitraktorit ja konttikurottajat auttavat sinua vähentämään käyttökustannuksia ja parantamaan turvallisuutta. Kaikki koneemme ovat muokattavissa haastavien käyttöympäristöjen ja vaativien kuormien vaatimusten mukaisiksi.

 

Kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja haarukkatrukit on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020 tällä varmistamistetaan että työskentely Kalmarin koneilla on mahdollisimman turvallista.

Trukit

Valittavana on jopa 72 tonnin nostokapasiteetti, lisälaitteita ja valikoima dieselmoottoreita joissa on kolme päästötasoa sekä akkukäyttöisiä moottoreita, joissa käytetään kahta eri tekniikkaa (lyijyhappo- ja litiumioni). Ne ovat tunnettuja erinomaisesta laadusta, helppokäyttöisyydestä sekä siitä, että niitä on helppo ylläpitää ja huoltaa ja niissä on vakiona monia turvallisuusominaisuuksia.

Konttikurottajat

Kurottaja voidaan varustaa lukuisilla erikoislisävarusteilla, joten voit siirtää turvallisesti ja tehokkaasti erilaisia kuormia joiden paino on jopa 130 tonnia per kone tai 260 tonnia, kun työskentelet yhdessä toisen koneen kanssa. Voit vähentää hiilidioksidipäästöjäsi jopa 40 % Eco konttikurottajalla

Terminaalitraktorit

Meillä on laaja valikoima terminaalitraktoreita jotka on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa materiaalinkäsittelysovelluksissa. Valittavana on 4x2- ja 4x4-malleja joiden bruttokonttipaino (GCW) on jopa 150 tonnia ja vetopöydän kuormat jopa 36 tonnia. Tarjolla on kaksi voimanlähdettä; joko diesel- tai ekotehokas litium-ionakku

 

Valmiina käsittelemään metallia?

Reachstackers prove their mettle

The adaptability and durability of Kalmar machines have been tested to the limit at Voestalpine’s steel mill in Linz, Austria over the last decade.

Lue lisää

Heavymovement and Kalmar - the future is electric

Recently, Heavymovement extended its cooperation with Kalmar with the purchase of an innovative medium electric forklift. The new machine is helping this metals industry company to reduce costs, raise health and safety standards for operators, and to achieve important sustainable goals.

Lue lisää