Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Materiaalinkäsittelyn ratkaisuja metalliteollisuuteen.

Valmiina käsittelemään metallia?

Metallinjalostusteollisuus asettaa moninaisia haasteita metallin käsittelylle ja kuljetukselle sen eri muodoissa, kuten putkina, laattoina, käämeinä tai nestemäisessä muodossa. Vaikka turvallisuus on alan yritysten tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, kestävä kehitys aiheuttaa alalla kasvavaa muutospainetta.

Kuten monilla muillakin aloilla, metallinjalostusyritykset – erityisesti teräksen ja alumiinin tuottajat – ovat parantamassa turvallisuutta ja tuottavuutta digitaalisilla ratkaisuilla. Jotkut toimijat ovat jo aloittaneet siirtymän sähkökäyttöisiin koneisiin, kuten haarukkatrukkeihin.

Joustavat ja kestävät laitteemme, kuten haarukkatrukit, terminaalitraktorit ja konttikurottajat auttavat sinua vähentämään käyttökustannuksia ja parantamaan turvallisuutta. Kaikki koneemme ovat muokattavissa haastavien käyttöympäristöjen ja vaativien kuormien vaatimusten mukaisiksi.

Heavymovement and Kalmar - the future is electric

Recently, Heavymovement extended its cooperation with Kalmar with the purchase of an innovative medium electric forklift. The new machine is helping this metals industry company to reduce costs, raise health and safety standards for operators, and to achieve important sustainable goals.

Lue lisää

Elkem

Lämpötilaltaan enimmillään 2000 celsiusasteen materiaalien käsittely edellyttää erikoislaitteita ja äärimmäistä tarkkuutta.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Equipment upgrades – small changes that make a big difference

Kalmar customers have never had more options for boosting the efficiency of their machines in terms of safety, productivity, eco-efficiency and regulatory compliance.

Lue lisää