Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jakeluratkaisut

Jakelumarkkinoilla on käynnissä lainsäädännön ja tehokkuusvaatimusten tiukentumisen aikaansaama muutos kohti ekotehokkaampia ja entistä automatisoidumpia järjestelmiä.

Logistiikkatoimijoiden on samalla kyettävä varmistamaan tavaran nopeat, luotettavat ja turvalliset toimitukset asiakkaille, joten laitteiden käyttöaika ja lyhyet viipymisajat ovat liiketoiminnan kannalta kriittisiä tekijöitä – ja käyttökustannukset on tietenkin pidettävä mahdollisimman alhaisina.

Jakelutoimintaan suunnitellut terminaalitraktoriratkaisumme pitävät viipymisajat lyhyinä ja käyttökustannukset kurissa. Luotettavien ja käytössä koeteltujen koneidemme erinomainen ohjattavuus, helppohuoltoisuus, mukavat ja turvalliset ohjaamot sekä maailmanluokan luotettavuus tarjoavat turvallisuudeltaan, näkyvyydeltään ja mukavuudeltaan ylivertaisen ratkaisun.

 

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää