Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Liiketoimintamme

Autamme asiakkaitamme liikuttamaan kuormia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla

Olemme tehneet vallankumouksen kuormankäsittelyalalla ja olemme edelläkävijä terminaaliautomaatiossa ja energiatehokkaassa kontinkäsittelyssä. Viemme alaa jatkuvasti eteenpäin keskittymällä asiakkaidemme liiketoiminnan perimmäisiin tarpeisiin: miten liikuttaa kuormia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Laitteet

Tarjoamme alan kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamille, terminaaleille, jakelukeskuksille ja raskaalle teollisuudelle.

Laitetarjontamme sisältää konttien- ja lastinkkäsittelylaitteita, kuten satamanostureita (STS) ja mobiilipukkinostureita (RTG), kontti- ja kuljetuslukkeja, konttikurottajia, tyhjien konttien käsittelijöitä, terminaalitraktoreita ja haarukkatrukkeja.

Lue lisää Kalmarin laitteista

Automaatio

Meillä on ainutlaatuinen kyky tarjota terminaalioperaattoreille erilaisten prosessien, toiminnanohjausjärjestelmien ja laitteistojen välinen saumaton integraatio. Kalmarin automaatiotarjonta kattaa sekä laite- että prosessiautomaation.

Tarjontaamme kuuluvat automaattiset konttinosturit sekä automaattiset kontti- ja kuljetuslukit. Kalmarin automaatioratkaisut perustuvat joustavaan ja avoimeen Kalmar One -automaatiojärjestelmään.

Lue lisää Kalmarin automaatiosta

Palvelut

Edistämme asiakkaidemme pitkän aikavälin menestystä heidän laitteidensa ja toimintansa koko elinkaaren ajan. Kalmarin laaja palvelutarjonta voidaan räätälöidä asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Maailmanlaajuinen huoltoverkostomme kattaa yli 120 maata ja tarjoaa tukea paikan päällä kaikille laitemerkeille ja -tyypeille. Palveluitamme ovat kunnossapito, nostureiden kunnostukset, käytetyn kaluston myynti, varaosapalvelu ja koulutus.

Lue lisää Kalmarin palveluista

Bromma on alan kokenein tarttujoiden valmistaja.

Siirry Bromman verkkosivuille