Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Konttikurottajat

Tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan ja käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet. Tiesitkö että koneemme täyttävät EN1175:2020 turvallisuusstandardit?

Nosta tuottavuus uusiin korkeuksiin

Kalmarin konttikurottajat on suunniteltu nostamaan päivittäisen toimintasi – ja koko yrityksesi tuottavuuden uudelle tasolle. Niissä on hyödynnetty pitkää kokemustamme materiaalin ja konttien käsittelystä sekä innovatiivista lastinkäsittelytekniikkaa. Ne tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan ja käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.

Laitevalikoima on markkinoiden kattavin ja se sisältää malleja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tällä hetkellä 10 000 Kalmarin kurottajaa työskentelee 160 maassa ympäri maailman.

Turvallisuus

Meillä Kalmarilla meidän koneiden parissa työskentelevien ihmisten turvallisuus on erittäin tärkeä asia ja siksi kansainvälisten turvallisuusstandardien noudattaminen on ensiarvoista. Turvallisuusstandardi EN 1175:2020 joka määrittelee sähkö- ja elektronisten komponenttien standardit teollisuustrukkeihin on päivitetty parantamaan näiden koneiden käyttöturvallisuutta. Kun tämä päivitys tuli voimaan huhtikuussa 2023, kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on päivitetty noudattamaan tätä standardia. Näin varmistamme, että Kalmarin koneiden parissa työskentely on mahdollisimman turvallista.

"

Tuotteet