Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin pinoaviin konttilukkeihin luottavat terminaalioperaattorit kaikkialla maailmassa, koska ne pystyvät suorittamaan lastin siirron laivasta laituriin nopeammin ja suorittamaan maaliikennetoiminnot tehokkaammin. Kalmar-tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta, joista yksi on Classic-malli – maailman suosituin pinoava konttilukki. Sähköiset konttilukkimme tarjoavat erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaisen melutason, kun taas hybridimallimme on varustettu regeneratiivisella järjestelmällä, joka muuntaa hukkaenergian hyödynnettäväksi sähköenergiaksi. Kalmar AutoStraddle™ on automaattijärjestelmämme, joka on suunniteltu parantamaan terminaalin turvallisuutta ja tuottavuutta.

"

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Eurofos, Ranska

Eurofos-konttiterminaali lähellä Marseillea on luottanut Sisun ja Kalmarin koneisiin vuodesta 1998 lähtien.

Lue lisää

MSC PSA European Terminal, Antwerpen, Belgia

Satama on keskittynyt kehittämään toiminnoistaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia pyrkien samalla minimoimaan pääoma- ja käyttökustannukset.

Lue lisää

Patrick Brisbane, Australia

Automaatio on avainasemassa oleva kilpailuetu Patrickin konttiterminaalille Brisbanen satamassa Australiassa.

Lue lisää