Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Konttilukit

Kalmarin pinoaviin konttilukkeihin luottavat terminaalioperaattorit kaikkialla maailmassa, koska ne pystyvät suorittamaan lastin siirron laivasta laituriin nopeammin ja suorittamaan maaliikennetoiminnot tehokkaammin. Kalmar-tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta, joista yksi on Classic-malli – maailman suosituin pinoava konttilukki. Sähköiset konttilukkimme tarjoavat erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaisen melutason, kun taas hybridimallimme on varustettu regeneratiivisella järjestelmällä, joka muuntaa hukkaenergian hyödynnettäväksi sähköenergiaksi. Kalmar AutoStraddle™ on automaattijärjestelmämme, joka on suunniteltu parantamaan terminaalin turvallisuutta ja tuottavuutta.

FastCharge™-konttilukki

FastCharge™-konttilukki

Kalmar FastCharge™ mahdollistaa ensimmäistä kertaa Kalmarin sähkötoimisten konttilukkien lataamisen niiden työskennellessä.

AutoStrad™

AutoStraddle™

Kalmar AutoStraddle™ (AutoStrad) on ihanteellinen ratkaisu keskikokoisiin ja suuriin terminaaleihin, joissa laitteiston monikäyttöisyys ja työkustannuksien minimointi ovat tärkeitä vaatimuksia.

Hybridikonttilukki

Hybridikonttilukki

Kalmar Hybridikonttilukki on todellinen hybridi ja aito lämminverinen. Se on täynnä huippumodernia teknologiaa, joka pitää terminaalin pyörimässä sekä energia- ja huoltokustannukset alhaalla.

ESC-konttilukki

ESC-konttilukki

Kalmarin ESC-konttilukki tarjoaa kaikki suorituskyky- ja turvallisuushyödyt, joista Kalmarin laitteet ovat tunnettuja, sekä ylivoimaisen polttoainetehokkuuden, alhaisen melutason ja pienet päästöt.

Classic-konttilukki

Classic-konttilukki

Kalmar Classic on maailman eniten käytetty konttilukki.

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Eurofos, Ranska

Eurofos-konttiterminaali lähellä Marseillea on luottanut Sisun ja Kalmarin koneisiin vuodesta 1998 lähtien.

Lue lisää

MSC PSA European Terminal, Antwerpen, Belgia

Satama on keskittynyt kehittämään toiminnoistaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia pyrkien samalla minimoimaan pääoma- ja käyttökustannukset.

Lue lisää

Patrick Brisbane, Australia

Automaatio on avainasemassa oleva kilpailuetu Patrickin konttiterminaalille Brisbanen satamassa Australiassa.

Lue lisää