Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Tarinamme

Asiakas liiketoiminnan perustana 

Kalmar on itsenäinen liiketoiminta-alue Cargotecissa. Olemme markkinajohtaja lastinkäsittelylaitteissa, satama-automaatiossa ja huoltoliiketoiminnassa. Innovaatio on aina ollut liiketoimintamme ytimessä – olemme jatkuvasti tuottaneet käänteentekeviä kontinkäsittelyratkaisuja asiakkaidemme eduksi. 

Innovaatio on aina ollut liiketoimintamme ytimessä. Kehitimme ensimmäisen teollisen konttilukin 1940-luvulla ja ensimmäisen RoRo-traktorin 1970-luvulla. Tarve tehokkaampaan kontinkäsittelyyn sai Kalmarin kaupallistamaan ensimmäisen sukupolven konttikurottajat 1980-luvulla ja tuomaan ensimmäisen maastokäyttöön soveltuvan kontinkäsittelylaitteen markkinoille vuosikymmentä myöhemmin. Otimme ensimmäiset askeleemme kohti satama-automaatiota yli 20 vuotta sitten.

Näiden ja monien muiden innovaatioiden avulla olemme mullistaneet lastin- ja kontinkäsittelyn. Intohimomme, kokemuksemme ja syvällinen alan tuntemuksemme innoittavat meitä ylittämään asiakkaidemme odotukset yhä uudelleen ja uudelleen.

Tänä päivänä Kalmar on  alan  edelläkävijä satama-automaatiossa ja energiatehokkaassa kontinkäsittelyssä. Kykymme integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti on ainutlaatuista. Haluamme olla aito ja arvostettu yhteistyökumppani – kumppani, joka tarjoaa kokonaisratkaisun: parhaat tuotteet, kokonaisvaltaiset palvelut ja ainutlaatuiset integraatio- ja automaatiomahdollisuudet liiketoimintaasi tehostamaan.

Asiakaslupauksemme on: Making your every move count.