Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nosturien katsastukset

Aina asiantunteva analyysi

Meidän asiantuntijamme osaavat auttaa nosturien teknisen käyttöiän pidentämisessä sekä arvioivat vahingoittuneita ja aliteholla toimivia laitteita. Kalmarin katsastuspalveluilla säästät aikaa ja rahaa.

Käyttöiän analysointi ja pidentäminen

Kun haluat pidentää satamanostureidesi käyttöikää, me selvitämme ja katsastamme niiden kriittiset rakenteet ja osat sekä määritämme tarvittavat vahvistustoimenpiteet rasitus- ja väsymislaskelmien perusteella.

Vauriokartoitukset ja hätäpalvelut

Voimme auttaa sinua kaikissa vaurioituneiden tai puutteellisesti toimivien nostureiden kunnon arviointiin liittyvissä suunnittelutöissä. Laitteen romahduksen, kolarin tai muun vakavan onnettomuuden sattuessa päivystävät asiantuntijatiimimme arvioivat nosturin vakauden ja varmistavat terminaalin turvallisuuden lyhyellä varoitusajalla.

Satamanosturien droonikatsastukset

Satamanosturin katsastus on aikaa vievä ja kallis prosessi, joka voi poistaa laitteen käytöstä jopa viideksi päiväksi. Droonikatsastuspalvelumme on paitsi huomattavasti perinteisiä menetelmiä nopeampi, myös puolet halvempi. Koko prosessi suoritetaan turvallisesti maan pinnalta käsin, ja siihen tarvitaan vain kaksi henkilöä: droonin käyttäjä ja Kalmarin nosturiasiantuntija. Asiantuntija arvio droonin kuvaaman materiaalin ja laatii täydellisen raportin nosturista sekä suositukset sen rakenteellisen eheyden ylläpitämiseksi.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.

 

 

Asiakastarinat: