Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Parts Care

Varaosatuki pitää liiketoimintasi käynnissä

Suuren varaosavaraston ylläpitäminen ei ole järkevintä mahdollista käyttöä pääomallesi, varsinkaan kun oikeiden osien saatavuus ei silti ole taattu tarpeen yllättäessä. Kalmar Parts Care tekee koko varaosaprosessistasi täysin läpinäkyvän ja ennakoitavan. Arvioimme yrityksesi konekannan ja toimintatiedot huolellisesti ja laadimme yhdessä sinun kanssasi suunnitelman, joka parantaa sekä osien saatavuutta että varaosaprosessien tehokkuutta. Kalmar Parts Care vapauttaa käyttöpääomaa laitteiden käytettävyydestä tinkimättä, ja voimme myös ottaa osaa varastonhallinnan riskistä kannettavaksemme.

Varaosasuunnitelmat kaikkeen liiketoimintaan

Kalmar takaa varaosien saatavuuden kiinteään hintaan ja tilaa sekä toimittaa osat automaattisesti. Tarjoamme kolmea eri palvelutasoa: Essential, Complete ja Optimal.

Kaikki palvelutasot vähentävät koneiden yllättäviä seisokkeja pitämällä huolen siitä, että saat aina oikeat varaosat oikeaan aikaan.

Parts Essential Care

Varaosien toimitus 24 tunnissa kaikkialle maailmassa Sinun tarvitsee vain tilata osat kiinteään hintaan silloin, kun niitä tarvitset. Jos emme onnistu pitämään 24 tunnin toimitustakuutamme, saat osat ilmaiseksi.

Parts Complete Care

Kiinteähintainen määräaikainen sopimus konekantasi varaosien toimituksesta on joustava ja ennakoitava tapa hoitaa yrityksesi varaosahuolto. Parts Complete Care vähentää yllättävät seisokit minimiin, kun tarvittavat varaosat ovat aina saatavilla ja tuo läpinäkyvyyttä sekä ennakoitavuutta toimintakustannuksiin.

Parts Optimal Care

Parts Optimal Care on täydellinen varaosapalvelu, joka vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi, kun me hoidamme osien tilaukset ja toimitukset. Palvelu sisältää kaikki Parts Complete Care ja Parts Essential Care -tasojen edut, minkä lisäksi tilaamme varaosat automaattisesti koneidesi etäseurannan perusteella.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.