Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin strategia

 

Kalmarin strategia 2019-2021: muovaamme tulevaisuutta

Kalmar haluaa olla palvelukeskeinen ratkaisujen tuottaja. Voimme muovata toimialamme tulevaisuutta edistämällä avoimuutta, ekotehokkuutta ja suoritustakuita.

Markkinajohtajana Kalmar pystyy muovaamaan toimialjensa tulevaisuutta. Olemme olleet edelläkävijöitä jo vuosikymmeniä tuomalla ensimmäisinä useita uusia tuotteita markkinoille. Tänään ajamme lastin- ja materiaalinkäsittelyn muutosta avoimuudella ja yhteistyöllä sekä tarjoamalla innovatiivisia, digitaalisia ja ekotehokkaita ratkaisuja. Liiketoiminnan kasvattamiseksi pyrimme tuomaan asiakkaille kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja, jotka luovat arvoa yli perinteisen tuotemyynnin.

Kalmarin matka hyvästä loistavaksi alkaa ihmisistämme. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa toimialamme tulevaisuuteen. Toimimalla Kalmarin arvojen mukaisesti autamme asiakkaitamme muovaamaan toimialaa yhdessä.

 

Arvot

Edistämme innovaatiota. Kunnioitamme pitkää innovaation perinnettämme, minkä ansiosta olemme maailmanlaajuinen edelläkävijä ja paras alallamme. Viemme alaamme jatkuvasti eteenpäin keskittymällä asiakkaidemme liiketoiminnan perimmäisiin tarpeisiin: miten liikuttaa kuormia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

 

Toteutamme sovitut asiat.  Olemme sitoutunut yhteistyökumppani ja kollega, joka kantaa vastuunsa eikä milloinkaan vetäydy.

 

Toimimme yhdessä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestystämme. Uskomme parhaiden tulosten olevan saavutettavissa ainoastaan avoimuudella ja yhteistyöllä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja kollegoidemme kanssa.

 

Tarjoamme elinikäisen tuen. Tuemme asiakkaidemme menestymistä pitkällä aikavälillä tuotteidemme ja ratkaisujemme koko käyttöiän ajan. Ennakoimme asiakkaidemme tarpeet ja tuemme heidän toimintojaan milloin ja missä tarpeen onkin.

Missio 

Keskitymme yhteen asiaan asiakkaidemme suhteen: auttamaan heitä parantamaan tuottavuuttaan. Se on olemassaolomme syy, ja pyrimme siihen kaikessa mitä teemme.

 

Visio

Visiomme on olla asiakkaidemme ensisijainen yhteistyökumppani. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa silloinkin kun he käyttävät toisen valmistajan kalustoa tai terminaalin toiminnanohjausjärjestelmää.