Ota yhteyttä

Kalmarin strategia

 

Kannattava kasvu

Kalmar haluaa alan johtavaksi automaatio- ja konttienkäsittelyratkaisujen tarjoajaksi. Pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteen automaatioalan markkinajohtajuudella sekä kehittämällä ohjelmistopalvelujamme. Tämän lisäksi haluamme pysyä mobiililaitteiden kansainvälisenä markkinajohtajana sekä menestyä varaosatarjoajana. Meidän mielestämme digitalisaatio, toiminnan tehokkuus ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat avainasemassa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tämä strategia on toteutettavissa Kalmarin työntekijöiden keskinäisellä luottamuksella sekä voittaja-asenteella. 

Arvot

Edistämme innovaatiota. Kunnioitamme pitkää innovaation perinnettämme, minkä ansiosta olemme maailmanlaajuinen edelläkävijä ja paras alallamme. Viemme alaamme jatkuvasti eteenpäin keskittymällä asiakkaidemme liiketoiminnan perimmäisiin tarpeisiin: miten liikuttaa kuormia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

 

Toteutamme sovitut asiat.  Olemme sitoutunut yhteistyökumppani ja kollega, joka kantaa vastuunsa eikä milloinkaan vetäydy.

 

Toimimme yhdessä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestystämme. Uskomme parhaiden tulosten olevan saavutettavissa ainoastaan avoimuudella ja yhteistyöllä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja kollegoidemme kanssa.

 

Tarjoamme elinikäisen tuen. Tuemme asiakkaidemme menestymistä pitkällä aikavälillä tuotteidemme ja ratkaisujemme koko käyttöiän ajan. Ennakoimme asiakkaidemme tarpeet ja tuemme heidän toimintojaan milloin ja missä tarpeen onkin.

Missio 

Keskitymme yhteen asiaan asiakkaidemme suhteen: auttamaan heitä parantamaan tuottavuuttaan. Se on olemassaolomme syy, ja pyrimme siihen kaikessa mitä teemme.

 

Visio

Visiomme on olla asiakkaidemme ensisijainen yhteistyökumppani. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa silloinkin kun he käyttävät toisen valmistajan kalustoa tai terminaalin toiminnanohjausjärjestelmää.