Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Huolto

- Pysy liikkeellä.

Välitämme toiminnastasi. 

Suunnittelulla, operoinnilla ja optimoimalla lastinkäsittelytoimintojasi me Kalmar Huollossa saamme jokaisen liikkeesi vaikuttamaan. Haluamme että tunnet olosi itsevarmaksi, iloiseksi ja innostuneeksi työssäsi - ja haluamme auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Kohti parempaa turvallisuutta, kestävyyttä ja tuottavuutta. Kohti uusia mahdollisuuksia - ja seuraavaa tasoa.

"

Enemmän kuin teknisesti taitava.

Yrityksesi on tärkeä ja olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaat työntekijät, jotta se pysyy liikkeessä. Kun Kalmarin huoltoteknikko on rinnallasi, saat aina luotettavaa, välittävää ja innovatiivista tukea. Huoltoteknikko joka on omistautunut pitämään sinut liikkeessä ja auttamaan sinua optimoimaan suorituskykysi.

 

Toiminnan suunnittelu. 

Kun otat meidät mukaan työmaan suunnitteluun, voit olla varma että toimintaprosessit sujuvat alusta alkaen. Terminaalien suunnittelu, testaus- ja optimointipalvelut, rahoituspalvelut ja vuokrasopimukset ovat muutamia esimerkkejä siitä mitä Kalmar Huolto voi tarjota.

Kalmar Start-up palvelut Terminaali suunnittelu palvelut

 

Toiminnan operointi.

Päivittäisen toiminnan kumppanina Kalmar Huolto pyrkii eliminoimaan häiriöt, lisäämään yleistä turvallisuutta ja operatiivista huippuosaamista. Voimme tarjota korjaavaa, ennaltaehkäisevää ja ennakoivaa huoltoa, varaosia ja huoltosopimuksia. Digitaaliset palvelumme mahdollistavat paremman näkyvyyden ja hallinnan laitteistosi ja kunnossapidon osalta. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman etäpalveluita, joiden avulla voit optimoida ja jatkuvasti parantaa automatisoidun tai manuaalisen kalustosi suorituskykyä.

Kalmar Care Kalmar Alkuperäiset Osat & MyParts Kalmar Osien Huolto

Kalmar Insight  Kalmar Etäpalvelut 

 

Toiminnan optimointi.

Kun kaikki toimii on aika optimoida! Voimme tukea sinua kaikin tavoin digitalisointi-, sähköistys- ja automaatiomatkallasi ja auttaa turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös konsultointia, koulutusta, lyhytaikaista vuokrausta ja laitteiden päivittämistä yleensä, jotta pysyt kilpailijoitasi edellä.

Kalmar Koulutuskeskus  Kalmar Modernisointi Palvelut