Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

MyKalmar

Pitää lastit liikkeellä

MyKalmar on Kalmarin digitaalinen alusta. Yhden käyttöpisteen ja käyttäjäystävällisen ulkoasun ansiosta saat paremman näkyvyyden ja hallinnan huoltotoimintoihin, varaosien tilaamiseen ja laitteiden suorituskykyyn - kaikki tämä auttaa sinua parantamaan operatiivista suorituskykyä, turvallisuutta ja tehokkuutta koko kalustossasi.

Mikä on MyKalmar?

1

Sisäänkäynti

Kalmarin digitaalisten palveluiden, kuten Kalmar Insightin ja MyPartsin keskitetty yhteyspiste.

2

Helppous

Helppokäyttöinen ja vähentää paperi- ja hallinnollista työtä.

3

Läpinäkyvyys

Parantaa näkyvyyttä, läpinäkyvyyttä ja kriittisten tietojen saatavuutta, jotka ovat aina saatavilla.

Etsikö pääsyä MyKalmariin? Ota yhteyttä paikalliseen Kalmar-edustajaan tai täytä lomake oikealla olevan "Ota yhteyttä" -painikkeen kautta.

 

Pääse tietoihisi käsiksi

MyKalmarin avulla pääset käyttämään eri palveluita ja saat lisäksi yksityiskohtaisempia tietoja seuraavista asioista: täydellisen luettelon kaikista rekisteröidyistä Kalmar-laitteistasi, kaikki laitesopimuksesi, täydellisen yhteystietoluettelon Kalmar-automaatioasiakkaista.

 

MyKalmar suoraviivaistaa liiketoimitaprosesseja: 

 

  • Pääsy Kalmar MyParts -palveluun jossa voit etsiä ja tilata Kalmarin aitoja varaosia laitteisiisi ja seurata tilaustasi.
  • Täydellinen luettelo aiemmin tilatuista osista joiden uudelleen tilaaminen on helppoa Kalmar MyPartsin avulla.
  • Mahdollisuus tarkastella yhdistetyn laivaston tietoja ja optimoida toimintoja Kalmar Insightin avulla.
  • Suunnittele huoltotoimet reaaliaikaisen varaosien toimitusaikataulun perusteella, jotta voit suunnitella ja aikatauluttaa huoltotoimet.
  • Tapausten hallinnan luominen ja seuranta Kalmarin huolto- ja automaatiotiimien kanssa
  • Mahdollisuus hallita tiimisi pääsyä Kalmar Insightiin.

 

MyKalmar tarjoaa monia digitaalisia palveluita yhdessä paikassa, joten voit keskittyä siihen mikä on todella tärkeää, eli varmistamaan että toimintasi sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.

 

Kirjaannu MyKalmariin

Ota yhteyttä

Helppo tilata Kalmar MyParts -verkkosivustolta.

Kalmar MyParts, verkkokauppamme, on nyt saatavilla, ja sen avulla on entistä helpompaa tilata Kalmarin aitoja osia verkossa aina kun niitä tarvitset. Voit syöttää osan sarjanumeron pikahakukenttään tai hakea osan koneesi varaosaluettelon kautta sekä tarkastella aiempia tilauksia ja päivittää yritys- ja toimitustietosi.

 

Avaa Kalmar MyParts

Ota yhteyttä ja pyydä tunnuksia

Kalmar Insight.

Kalmar Insight suorituskyvyn optimointi- ja hallintatyökalun avulla voit muuttaa tietosi käyttökelpoisiksi oivalluksiksi. Kalmar Insight auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja optimoimaan operatiivista suunnittelua ja toteutusta tarjoamalla tärkeimmille käyttäjäryhmille reaaliaikaisen yleiskuvan terminaalisi tuottavuudesta ja suorituskyvystä.

Lue lisää