Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Training Centre

Hyödynnä henkilöstösi ja laitteidesi koko potentiaali

Ammattitaitoinen koulutus kehittää henkilöstön osaamista ja parantaa siten myös laitteiden käytön tehokkuutta. Koulutus tehostaa toimintaa ja optimoi laitteiden tuottavuuden, koska ammattitaitoinen ja koulutettu henkilöstö pienentää käyttö- ja huoltokustannuksia merkittävästi ja työskentelee tehokkaasti. Kalmar Training Centre tarjoaa terminaali- ja teollisuuslaitteidemme tekniikkaan, käyttöön ja järjestelmiin liittyvää koulutusta Kalmarin asiakkaille, työntekijöille ja jälleenmyyjille eri puolilla maailmaa. Teoriaa ja käytäntöä yhdistävät kurssimme antavat koneiden käyttäjille ja tekniselle henkilöstölle kaikki valmiudet työtehtäviensä tehokkaaseen ja turvalliseen suorittamiseen.

Maksimituottavuus minimikustannuksin


Tarjoamme terminaali- ja teollisuuslaitteiden tekniikkaan, käyttöön ja järjestelmiin liittyvää koulutusta Kalmarin asiakkaille, työntekijöille ja jälleenmyyjille eri puolilla maailmaa. Kursseillamme yhdistyvät teoria ja käytäntö. Siten voidaan varmistaa, että koneiden käyttäjät ja tekninen henkilöstö on valmiina hoitamaan työtehtävänsä tehokkaasti ja turvallisesti. Asianmukainen koulutus pienentää käyttö- ja kunnossapitokustannuksia huomattavasti ja varmistaa parhaan mahdollisen tuottavuuden.

 

Tekninen koulutus

Teknisen koulutuksen kurssit järjestetään omissa koulutuskeskuksissamme. Niissä yhdistyvät teoria ja käytäntö, jotta voidaan olla varmoja, että tekninen henkilöstö on valmis ratkaisemaan päivittäisessä työssään mahdollisesti kohtaamansa ongelmatilanteet määräaikaishuolloista vianetsintään ja korjauksiin.

 

EcoDriving

Kalmar EcoDriving -koulutuksessa opetetaan laitteiden käyttäjille uusia tekniikoita, joilla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta, renkaiden ja osien kulumista ja sitä kautta kunnossapidon kustannuksia.
Laske säästölaskurillamme, miten paljon voisit säästää.

Kysy lisää Suomen EcoDriving-kursseista huoltopäällikkö Jouni Pitkäseltä, jouni.pitkanen@kalmarglobal.com, p. 040 5188894

 

Järjestelmäkoulutus

Järjestelmäkoulutuskursseillamme keskitytään erikseen hydrauli-, ohjaus- ja sähköjärjestelmiin sekä muihin Kalmarin laitteissa käytettäviin järjestelmiin.

Katso koko kurssivalikoimamme ja pyydä tarjous koulutuksesta Kalmar Academy -sivustolla.

Tekninen koulutus

Teoriaa ja käytäntöä yhdistävät tekniset kurssimme varmistavat, että tekninen henkilöstö on valmis ratkaisemaan päivittäisessä työssään mahdollisesti kohtaamansa ongelmatilanteet määräaikaishuolloista vianetsintään ja korjauksiin. Kurssit järjestetään omissa koulutuskeskuksissamme.

EcoDriving-koulutus

Kalmar EcoDriving -koulutus alentaa huoltokustannuksia opettamalla kuljettajia ajamaan taloudellisemmin sekä laitteiden renkaita ja kulutusosia säästäen.

Järjestelmäkoulutus

Järjestämme erillisiä kursseja hydrauli-, ohjaus- ja sähköjärjestelmistä sekä muista Kalmarin laitteiden järjestelmistä. Näillä erikoiskursseilla voit varmistaa, että henkilöstölläsi on kaikki heidän työtehtäviensä edellyttämät tiedot ja taidot.

Katso koko kurssitarjonta ja pyydä tarjousta Kalmar Training Centren verkkosivuilta.

Liikkuva kalusto

Haarukkatrukit
Mastolliset kontinkäsittelijät
Konttikurottajat
Terminaalitraktorit

Nosturit ja automaatio

Automaattiset konttinosturit
Mobiilipukkinosturit
Satamanosturit
Kuljetuslukit
Konttilukit
Automaatioratkaisut