This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Aidot Kalmar-varaosat

Kattava valikoima ja nopeat toimitusajat

Kun oikean osan valinta on tärkeää. Oikeiden varaosien nopeat toimitukset ovat toiminnan jatkuvuuden elinehto. Kaikki Kalmar Genuine -varaosat on suunniteltu ja valmistettu tinkimättömien laatustandardien mukaisesti, jotta sinä saisit aina oikean varaosan. Kattavan valikoimamme nopeat toimitusajat pitävät yrityksesi koneet käynnissä ja vähentävät seisokit minimiin.

Huippulaadukkaat osat suoraan ovelle toimitettuna.

Kun on aika vaihtaa jokin koneesi osa, haluat varaosan, joka täyttää viipymättä juuri sinun tarpeesi. Toimitamme aidot huippulaadukkaat Kalmarin varaosat valtavasta valikoimastamme minne päin maailmaa tahansa nopeasti, sillä tiedämme että suunnittelemattomat käyttökatkot merkitsevät menetettyä tuottavuutta ja tuottoja.

Kalmar-osat ovat alkuperäisiä varaosia. Varaosamme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisiksi. Ne auttavat säilyttämään laitteidesi jäännösarvon. Varastoissamme on satojatuhansia varaosia, joista useimmat pystytään lähettämään vuorokauden sisällä. Näin säästyt ajan, hermojen ja tulojen menetykseltä. Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta nopeat toimitukset ovat saatavana riippumatta siitä, missä päin koneesi sijaitsee. 

 

Voit olla varma, että saat meiltä oikean osan. Riittää että kerrot meille Kalmar-koneesi sarjanumeron, ja huolehdimme lopusta. Hinnoittelemme osamme kiinteästi, ja tarjoamme osia aina kilpailukykyisillä kustannuksilla.

 

Valikoimastamme löydät laajalti vaihtoehtoja eri kategorioittain. Kulutusosat, huolto- ja päivityspaketit, suuret komponentit, sähkötarvikkeet, sekä logistiikan ja varastoinnin asiantuntijapalvelut saat meiltä.

 

Kalmar-varaosat voit tilata  myös verkkokaupastamme

Ota yhteyttä paikalliseen Kalmar-tiimiisi

Helppo tilata Kalmar MyParts -verkkosivustolta.

Uusi verkkokauppamme Kalmar MyParts on avattu. Nyt aitojen Kalmar-osien tilaaminen on entistäkin helpompaa heti, kun tarve koittaa. Osia voi hakea varaosanumerolla hakukentässä tai koneen varaosaluettelon kautta. Lisäksi voit tarkastella vanhoja tilauksiasi ja päivittää yrityksesi tietoja sekä toimitustietoja.

 

Avaa Kalmar MyParts

Ota yhteyttä ja pyydä tunnuksia

Nopeat varaosatoimitukset pitävät koneesi käynnissä.

Maailmanlaajuisen varaosien jakeluverkostomme valikoimaan kuuluu yli 50 000 aitoa osaa, joista useimmat saadaan postiin vielä samana päivänä. Kiireellisiä tarpeita varten tarjoamme vieläkin nopeampia toimitusvaihtoehtoja, jotta saat koneesi toimintaan mahdollisimman nopeasti.

Kalmar Parts Care lisää läpinäkyvyyttä, saatavuutta ja tehokkuutta.

Kalmar Parts Care -palvelu tekee yrityksesi nykyiset varaosaprosessit täysin läpinäkyviksi konekannan ja käyttötietojen analyysin perusteella. Asiantuntijamme laativat yrityksellesi räätälöidyn suunnitelman, joka parantaa varaosien saatavuutta, tehostaa varaosien hallintaa ja jakaa varastonhallinnan riskiä.

Tutustu Kalmar Parts Care -palveluun

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.