Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Essential -mallisto

Kalmar-laatu on tarkoitettu kaikille

Kestävä ja luotettava Kalmar Essential -mallisto tarjoaa vastinetta rahoillesi. Mallistoon kuuluu konttikurottajia, tyhjien konttien käsittelylaitteita ja haarukkatrukkeja.

Ylittää odotukset

Essential-malliston käytössä hyväksi todetulle G-sukupolven alustalle on rakennettu jo yli 10 000 tiukkojen laatustandardien mukaista konetta. Monipuolisesti eri nostokapasiteetin koneita sisältävän malliston tehokkaat voimansiirtoratkaisut ja älykäs hydrauliikka helpottavat ja nopeuttavat nostamista. Koneissa on kattavat turvaominaisuudet, ja malliston laitteisiin on tarjolla runsaasti lisävarusteita.

TL2 Essential -terminaalitraktori

Kalmar TL2 Essential -terminaalitraktori.

Kalmar TL2 Essential -terminaalitraktori on rakennettu hyväksi todetulle alustalle, joten kone selviytyy vaativimmistakin olosuhteista.

Essential-sarjan haarukkatrukit (10–18 tonnia)

Essential-sarjan haarukkatrukit (10–18 tonnia)

Essential-sarjan DCG100-180T-haarukkatrukit ovat suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan taattua Kalmar-laatua, erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaite

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet, 8–10 tonnia

Kalmarin Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaite DCU80-100 tarjoaa täyttä Kalmar-laatua huippuhintaan. Laitteen erittäin tehokkaat voimansiirtoratkaisut voivat pienentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla. Kalmar Essential -malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet antavat enemmän vastinetta rahoillesi.

Essential-konttikurotin

Essential-konttikurotin

Essential-malliston DRU450-konttikurottimet antavat rahoillesi enemmän vastinetta – laadusta tinkimättä. Mallistoon on saatavilla valikoima Tier 3- ja Tier 4 -päästövaatimukset täyttäviä moottoreita, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla.