Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Oikeudellinen huomautus

Oikeudellinen huomautus


Cargotec Oyj:n Kalmar-liiketoiminta-alueen (myöhemmin "Kalmar") verkkosivustolla osoitteessa www.kalmarglobal.com tai sen alisivustoilla (myöhemmin "Sivusto") käydessäsi hyväksyt seuraavat ehdot. Et saa käydä Sivustolla ellet hyväksy kaikkia seuraavia ehtoja.

 

Rajoitettu lisenssi

Näitä ehtoja ja kaikkia soveltuvia paikallisia lakeja ja määräyksiä noudattamalla Kalmar myöntää Sinulle yleisen, ei-siirrettävän, henkilökohtaisen ja rajoitetun oikeuden avata, käyttää ja katsella tätä Sivustoa ja siihen liittyviä materiaaleja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Tämä oikeus ei muodosta Sivuston ja sen sisältämien materiaalien omistusoikeuden siirtoa, ja sitä koskevat seuraavat rajoitukset: (i) kaikissa Sivuston ja sen materiaalien kopioissa pitää säilyttää kaikki Kalmarin tekijänoikeus- ja muut omistusoikeudelliset ilmoitukset, ja (ii) Sivustoa tai sen materiaaleja ei saa muokata, levittää, siirtää tai taltioida millään tavalla, eikä niitä saa toisintaa tai julkisesti näyttä tai esittää millään tavalla; Sivustoa ja sen materiaaleja ei saa myöskään käyttää mihinkään julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen muutoin kuin mihin näissä ehdoissa on erikseen annettu lupa.

 

Tekijänoikeus

Tämän Sivuston sisällön tekijänoikeus on Copyright © Cargotec Finland Oy 2014. Kaikki oikeudet, joita ei erikseen myönnetä näissä ehdoissa, pidätetään.

 

Tavaramerkit

Tavaramerkki "Kalmar" ja kaikki muut Cargotec Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkit sekä tuotteiden nimet, logot, kaupalliset symbolit, kauppanimet, iskulauseet olivatpa ne rekisteröityjä tai eivät, ja palvelut ovat Cargotec Oyj:n tavaramerkkejä. Pääsyäsi tälle Sivustolle ei tule pitää implisiittisenä tai muutoin annettuna lupana tai oikeutena käyttää mitään tällä Sivustolla olevista merkeistä ilman Cargotec Oyj:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

 

Sivuston muutokset

Kalmar pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän Sivustoon tai poistaa pääsyn sille milloin tahansa, myös ilman ennakkoilmoitusta.

 

Vastuuvapauslauseke

Tämän Sivuston sisältö tarjotaan sellaisenaan kuin se on eikä sen saatavuutta taata. Tämän Sivuston sisältämien tietojen, työkalujen ja palveluiden käyttö on käyttäjän yksinomaisella vastuulla, eikä Kalmar esitä tai takaa kyseisten tietojen, työkalujen tai palveluiden oikeellisuutta tai toimivuutta. Soveltuvan lainsäädännön vaatimusten lisäksi tämän Sivuston saatavuuteen, oikeellisuuteen, luotettavuuteen tai sisältöön ei anneta minkäänlaista muuta ilmaistua tai implikoitua takuuta.

Vastuun rajoitus

Soveltuvan lainsäädännön vaatimusten lisäksi Kalmar ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välillisistä, erityisistä tai seurannaisvahingoista, tuotonmenetyksistä tai liiketoiminnan keskeytymisistä, jotka aiheutuvat tämän palvelun käytöstä tai kykenemättömyydestä käyttää sitä, vaikka Kalmarille olisikin ilmoitettu kyseisistä vahingoista. Kalmar ei ole vastuussa mistään tällä Sivustolla olevista epätarkkuuksista, viivästyksistä tai virheistä, eikä sillä ole velvollisuutta ilmoittaa käyttäjille, kun tietoja on päivitetty. Kalmar ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tämän Sivuston sisältämiin tietoihin tai palveluihin tai käyttäjän tälle Sivustolle syöttämiin tietoihin luottamisesta.

 

Linkit

Kalmar ei ota minkäänlaista vastuuta eikä anna minkäänlaisia takuita kolmansien osapuolien luomista tai julkaisemista materiaaleista, joihin tältä Sivustolta on linkki.

 

Tietojen lähettäminen

Kalmarin tietosuojasivu kertoo miten Kalmar ylläpitää ja käyttää tällä Sivustolla vieraillessasi antamia henkilötietoja. Seuraavat ehdot pätevät kaikkiin muihin lähettämiisi tietoihin ja sisältöön.

Lähettämällä tietoja tai aineistoa (kuten palautetta, tietoja, vastauksia, kysymyksiä, kommentteja, ehdotuksia, ideoita, suunnitelmia, tilauksia, pyyntöjä, jne.) Kalmarille esimerkiksi sähköpostitse tai tämän Sivuston kautta, sitoudut seuraaviin: (i) aineisto ei sisällä mitään laitonta, herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, pornografista, solvaavaa, kiusaavaa, uhkaavaa tai muuta julkaistavaksi kelpaamatonta; (ii) käytät kaikki kohtuulliset keinot varmistaaksesi, että aineistossa ei ole viruksia tai muita saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia ennen sen lähettämistä; (iii) omistat aineiston tai sinulla on rajoittamaton oikeus toimittaa se meille, ja Kalmar saa julkaista aineiston ja/tai sisällyttää sen tai siinä kuvaillut ajatukset tuotteisiimme ilman korvausta, käyttörajoituksia, lähteen ilmoittamista, vastuuvelvollisuutta tai velvoitetta; ja (iv) et tule ryhtymään toimenpiteisiin meitä vastaan liittyen lähettämääsi aineistoon, ja korvaat meille, jos jokin taho ryhtyy toimenpiteisiin meitä vastaan liittyen lähettämääsi aineistoon.

Copyright © Cargotec Finland Oy 2014

Tietosuojakäytäntö

Sivuston rekisteriseloste