Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Materiaalinkäsittelyn ratkaisuja metsäteollisuuteen

Metsäteollisuus vaatii optimaalisen yhdistelmän eko-tehokkaita laitteita, automaatiota ja huoltoa.

 

Metsäteollisuuden laitevaatimukset ovat kovat, koska koneet voivat olla käytössä kellon ympäri, säässä kuin säässä. Toiminnan tuottavuus riippuu käyttöajan maksimoinnista.

Segmentin toimijat ovat enenevässä määrin siirtymässä ekotehokkaisiin ratkaisuihin ja ottavat käyttöön erityisesti sähkökäyttöisiä koneita toiminnan ekologisuuden parantamiseksi. Alan muita merkittäviä muutostekijöitä ovat automaatio ja tarve parantaa tuottavuutta sekä turvallisuutta innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

Me autamme sinua saavuttamaan organisaatiosi kestävyystavoitteet teknologisella asiantuntemuksella ja ekotehokkailla, uusinta akkuteknologiaa hyödyntävillä laiteratkaisuilla. Luota meidän tekniseen ja operatiiviseen asiantuntemukseemme ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi: me järjestämme yrityksesi logistiikkaprosessien mukaiset laitteet, työkalut, huoltopalvelut ja asiantuntijaresurssit.

Pulp non-fiction

Södra, the Swedish forest-owners cooperative, has gone from being a buyer of oil to a net producer of electricity. By 2030, their aim is to be fossil-free. Kalmar’s electric forklift trucks are helping them to reach that target.

Lue lisää

Li-ion’s roar

Kalmar to introduce 9-18 ton electric forklifts powered by lithium-ion.

Lue lisää