Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Materiaalinkäsittelyn ratkaisuja metsäteollisuuteen.

Metsäteollisuus vaatii optimaalisen yhdistelmän eko-tehokkaita laitteita, automaatiota ja huoltoa.

Metsäteollisuuden laitevaatimukset ovat kovat koska koneet voivat olla käytössä kellon ympäri, säässä kuin säässä. Toiminnan tuottavuus riippuu käyttöajan maksimoinnista.

Segmentin toimijat ovat enenevässä määrin siirtymässä ekotehokkaisiin ratkaisuihin ja ottavat käyttöön erityisesti sähkökäyttöisiä koneita toiminnan ekologisuuden parantamiseksi. Alan muita merkittäviä muutostekijöitä ovat automaatio ja tarve parantaa tuottavuutta sekä turvallisuutta innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

Voimme auttaa sinua vähentämään käyttökustannuksia ja lisäämään turvallisuutta joustavalla ja kestävällä valikoimalla tarkoitukseen sopivia laitteita. Meillä on haarukkatrukkeja, terminaalitraktoreita ja kurottajatrukkeja, jotka kaikki voidaan mukauttaa erityisen haastaviin ympäristöihin ja vaativiin kuormiin.

Pulp non-fiction

Södra, the Swedish forest-owners cooperative, has gone from being a buyer of oil to a net producer of electricity. By 2030, their aim is to be fossil-free. Kalmar’s electric forklift trucks are helping them to reach that target.

Lue lisää

Li-ion’s roar

Kalmar to introduce 9-18 ton electric forklifts powered by lithium-ion.

Lue lisää