Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haarukkatrukit

Sähkötrukit 5-9 tonnia

Sähkötrukit 5-9 tonnia

Uusimman sukupolven sähkötrukeillamme saat tehokkaan dieseltrukin suorituskyvyn mutta ilman päästöjä, melua ja tärinää. Kalmar ECG50-90 on järkevä hankinta, joka voi maksaa itsensä takaisin jo kahdessa vuodessa loistavan toimintatehonsa, alhaisten kunnossapitokustannustensa ja pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Sähkötrukit 9-18 tonnia

Sähkötrukit 9-18 tonnia

Uusi 9-18 tonnin sähkötrukkivalikoimamme tarjoaa dieseltrukkien tehon ja suorituskyvyn - päästöttömästi. Sähkötrukit sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Niihin on saatavilla myös suurempia nostokapasiteetteja, joita voidaan käyttää useissa eri teollisissa käyttökohteissa. Alhaisemmat huolto-, osa- ja polttoainekustannukset tuovat säästöjä jo kahden vuoden kuluessa. Ajan mittaan ne tuovat yrityksellesi merkittäviä säästöjä sekä mainetta. Lisäksi ne säästävät ympäristöä jo ensimmäisestä käyttöpäivästään lähtien.

Haarukkatrukit 5-9 tonnia

Haarukkatrukit 5-9 tonnia

Kalmar DCF50-90 on suunniteltu tiiviiksi osaksi tuotantoprosessia - sellaiseksi, johon voit luottaa vuosi toisensa jälkeen. Tässä premium-luokan trukissa yhdistyvät suorituskykyinen nostokapasiteetti, erinomainen polttoainetalous ja luokkansa paras kuljettajan mukavuus. Se on täynnä älykkäitä ominaisuuksia, jotka tehostavat tuottavuutta ja vähentävät ympäristön kuormitusta.

Haarukkatrukit 9-18 tonnia

Haarukkatrukit 9-18 tonnia

Kalmar DCG90-180 -haarukkatrukki on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton koko elinkaarensa ajan. Se sopii täydellisesti vaativiin käyttökohteisiin, kuten teräksen ja puun käsittelyyn. Tässä uusimman sukupolven trukissa yhdistyvät alhainen polttoaineenkulutus, ylivoimainen nostokyky, helppo huollettavuus ja erinomainen luotettavuus. 

Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Kalmar DCF180-520 on kaikkein haastavimpiin nostotehtäviin tarkoitettu trukkimallistomme. Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitetut trukit tarjoavat kaiken tarvittavan. Näihin tehokkaisiin ja toimintavarmoihin trukkeihin luottavat asiakkaat kaikkialla maailmassa. Ne palvelevat luotettavasti, joustavasti ja tarkasti useissa erilaisissa terminaalien ja raskaan teollisuuden tehtävissä.

Haarukkatrukit 60-72 tonnia

Haarukkatrukit 60-72 tonnia

Esittelyssä uusi, tehokas ja monipuolinen raskaan kapasiteettiluokan Kalmar-haarukkatrukki erittäin raskaan kuorman käsittelyyn. Voit nostaa trukilla vaivattomasti jopa äärimmäisen raskaita 72 tonnia painavia kuormia. Trukki sopii erinomaisesti teräs- ja betoniteollisuuteen sekä muiden raskaiden teollisuudenalojen käyttöön.

Kalmar ChargePod

Kalmar ChargePod

A charging solution that saves you time and money.