Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haarukkatrukit

Erinomaisen tehokkuuden, turvallisuuden ja luotettavuuden edut yhdistettynä mataliin käyttökustannuksiin. Oletko vielä tutustunut meidän koneisiin jotka täyttävät EN 1175:2020 turvastandardit?

Suorituskykyä parhaimmillaan.

 

Vuodesta 1949 lähtien Kalmar on ollut ensisijainen brändi laatutietoisille trukkikuskeille ja omistajille. Trukit ovat tunnettuja niiden erinomaisesta tehokkuudesta, turvallisuudesta ja luotettavuudesta - ja tietenkin alhaisista käyttökustannuksista. 

 

Turvallisuus

Meillä Kalmarilla meidän koneiden parissa työskentelevien ihmisten turvallisuus on erittäin tärkeä asia ja siksi kansainvälisten turvallisuusstandardien noudattaminen on ensiarvoista. Turvallisuusstandardi EN 1175:2020 joka määrittelee sähkö- ja elektronisten komponenttien standardit teollisuustrukkeihin on päivitetty parantamaan näiden koneiden käyttöturvallisuutta. Kun tämä päivitys tuli voimaan huhtikuussa 2023, kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on päivitetty noudattamaan tätä standardia. Näin varmistamme, että Kalmarin koneiden parissa työskentely on mahdollisimman turvallista.

"

Nyt on aika siirtyä sähköiseksi kaikissa trukki toiminnoissa

Tämän webinaarin aikana vastaamme kaikista kuumimpiin kysymyksiin mitkä liittyvät sähköiseen siirtymään

Tuotteet