Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Care

Miksi Kalmar Care?

Kun valitset Kalmar Care -huoltosopimuksen, voit keskittyä omaan toimintaasi ja luottaa siihen, että sinulla on aina tarvittavat materiaalit ja asiantuntemus käytettävissäsi. Kalmar Care tuo joustavuutta liiketoimintaasi ja vähentää etukäteen tarvittavia investointeja.

Kalmar Care -sopimus sisältää kaikki tärkeät palvelut, jotka pitävät kalustosi kunnossa ja varmistavat, että yrityksesi päivittäinen toiminta sujuu kitkattomasti. Kaikki neljä sopimustyyppiä parantavat yrityksesi toiminnan tehokkuutta ja taloudellista ennakoitavuutta sekä alentavat kokonaiskäyttökustannuksia. Jokainen sopimustyyppi tarjoaa valikoiman standardoituja palvelumoduuleja, joista voit valita sinulle sopivat.

Kalmar Care tarjoaa juuri oikean palveluvalikoiman yrityksen koosta ja kunnossapitopalvelujen ulkoistustarpeesta riippumatta.

Varmistamme, ettei liiketoimintasi pysähdy

Kalmar Care tarjoaa erilaisia huoltosopimusvaihtoehtoja, jotka tukevat sinun päivittäistä lastinkäsittelytoimintaasi, koneiden valmistajasta riippumatta. Koska jokainen yritys on ainutlaatuinen, räätälöimme huoltosopimuksesi juuri sinun yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Joustavia palveluitamme toteuttaa yli 1 500 huolto- ja tukipalveluammattilaisen tiimi 120 maassa.

Support Care

Tarpeenmukainen tuki huoltoprosesseillesi

Support Care tarjoaa ammattitaitoisen henkilöstön, varaosat ja materiaalit juuri silloin, kun tarvitset niitä. Se on paras vaihtoehto yritykselle, jolla on omat kunnossapitoprosessit ja -resurssit, mutta joka tarvitsee toisinaan lisätukea.

Essential Care

Ennakoiva kunnossapito perustuu huolelliseen suunnitteluun

Essential Care pienentää toiminnan riskejä, vähentää seisokkeja ja tekee yrityksen taloudesta ennustettavampaa ennakoivan suunnittelun avulla. Laadimme kestävän kunnossapitosuunnitelman yhteistyössä sinun kanssasi ja teemme ennakoivat huollot sen mukaisesti.

Complete Care

Saumaton integraatio tuo ennakoitavuutta

Complete Care tarjoaa sekä ennaltaehkäisevät että korjaavat huoltopalvelut sovitun palvelutason mukaisesti. Se lisää yrityksesi toiminnan ennakoitavuutta, pienentää toiminnan riskejä ja vähentää kalustoseisokkeja. Complete Care yhdistää Kalmarin kunnossapito- ja materiaalinhallintapalvelut saumattomasti yrityksesi omiin prosesseihin.

Optimal Care

Optimaalinen tuottavuus takaa mielenrauhan

Optimal Care tehostaa koko liiketoimintasi tuottavuutta nostamalla kunnossapitopalvelut aivan uudelle tasolle. Voit nauttia takuuvarmoista huoltopalveluista pienemmällä investoinnilla ja luottaa siihen, että terminaali ja kalusto pysyvät jatkuvassa toiminnassa.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.

 

 

Gävle Container Terminal, Ruotsi

Edistyneen kalustonsa huoltojen uskominen Kalmar Caren hoiviin säästää aikaa ja rahaa Gävle Container Terminalissa. Taatun palvelutason ansiosta yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä tarjoamaan korkealuokkaista asiakaspalvelua.

Lue lisää

Transnet, Ngquran satama, Etelä-Afrikka

Eteläafrikkalainen Transnet Port Terminals on valinnut täyden huolto- ja kunnossapitosopimuksen, joka kattaa sekä Kalmarin että muiden toimittajien laitteet.

Lue lisää

SCA Logistics, Rotterdam

Kalmar Complete Care -sopimus tarjoaa kattavan huollon ja kunnossapidon SCA Logisticsin kahdelle satamanosturille, mukaan lukien kaikki kunnossapitoon liittyvät tehtävät, varaosatoimitukset, sekä ympäri vuorokauden, kaikkina viikonpäivinä päivystävän tukipalvelun.

Lue lisää