Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

"Olen ylpeä tiimini intohimosta ja sitoutumisesta."

Magdalena Wojtowicz

Sourcing Manager, MAU Stargard, Puola

Aloitin urani Kalmarilla Sourcing Project Managerina Stargardin uudisprojektin varhaisessa kehitysvaiheessa, ja minut ylennettiin myöhemmin Sourcing Manageriksi. Tunnen itseni onnekkaaksi kun ympärilläni on niin intohimoista väkeä. Hankintatoimi on erittäin monialaista työtä, sillä toimimme ulkoisten toimittajien ja sisäisten asiakkaiden kanssa.

Sourcing and Supplier Development -tiimin johtajana määrään Itä-Euroopan toimitusketjun suunnan. Asetan tavoitteita ja kehitän suorituskykymittareita parhaiden hankintakäytäntöjen ohella samalla kun keskityn jatkuvasti tiimin osaamisen kehittämiseen.

Suurin työssäni kohtaama haaste on muutoksista selviäminen samalla kun yrittää täyttää asiakkaiden korkeat odotukset. Aivan kuten purjevenettä ohjattaessa, pienet suunnanmuutokset ovat paras keino ylläpitää vakautta ja kestävää kasvua.

Parasta työssäni on ihmisten kanssa työskentely, erityisesti mahdollisuudet auttaa yksilöitä kehittymään valmentamisen ja mentoroinnin keinoin. Kalmarin globaali toimintaympäristö tarjoaa paljon uramahdollisuuksia, ja meillä on loistava työskentelykulttuuri, loistavat ihmiset ja loistavat tuotteet.

Työelämän ja vapaa-ajan tasapainon säilyttäminen on aina haastavaa, sillä minä todellakin nautin työstäni. Tasapainoni säilyy kuitenkin luontaisesti, koska minulla on tyttövauva, joka ei salli huomioni kiinnittyvän pelkästään työhön!

Takaisin työntekijöiden kertomuksiin