Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Super Gloria -konttikurottaja

– Valmiina nostamaan raskaimmatkin kuormat.

Kalmar Super Gloria -konttikurottaja

Mikään haaste ei ole liian suuri.


Kalmar Super Gloria -konttikurottaja on todellinen raskaan sarjan nostolaite, joka pystyy käsittelemään jopa 130 tonnin kuormia tai yhdessä toisen Super Gloria -konttikurottajan kanssa käytettäessä yli 200 tonnin kuormia. Tähän konttikurottajaan voidaan asentaa useita erilaisia lisälaitteita, mikä tekee siitä sopivan moniin erilaisiin teollisiin käyttötarkoituksiin.

 

All Kalmar counter balanced machines, including reachstackers, empty container handlers and forklifts have been updated to meet safety standard EN 1175:2020 to ensure that working with a Kalmar machine is as safe as it can be.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar DRG450-1300
Nostokapasiteetti (kg)
max 130000
Akseliväli (mm)
8250-9250
Ohjaamovaihtoehdot
EGO
Engine
Volvo 285 kW
Stage emission
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Transmission
ZF 5WG
Models
Toplift (yard & barge), Intermodal, Tool carrier, Lifting hook
Tekniset tiedot Kalmar DRG450-1300
Nostokapasiteetti (lbs)
max 287000
Akseliväli (in)
325" - 364"
Ohjaamovaihtoehdot
EGO
Engine
Volvo 285 kW
Stage emission
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Transmission
ZF 5WG
Models
Toplift (yard & barge), Intermodal, Tool carrier, Lifting hook

 

Miten luotettavia Kalmar-konttikurottajat ovat?

G-sukupolven alustalle on rakennettu jo yli 15 000 konttien ja materiaalien käsittelylaitetta, ja Kalmar-konttikurottajat ovatkin saaneet maineen lähes kaikenlaisten kuormien tehokkaina ja turvallisina käsittelijöinä.

 

Turvallinen ja energiatehokas

Kaikki konttikurottajamme ovat erittäin energiatehokkaita, ja niitä on saatavana joko EU Stage 3A-, 4- tai 5- ja US EPA Tier 3- tai Tier 4-Final -päästöluokituksella.

Valittavana on:

  • voimakkaat ja polttoainetehokkaat moottorit
  • älykäs käyttöjärjestelmä
  • huippulaadukas käyttöympäristö kuljettajille

Valittavana on myös useita polttoainetta säästäviä vaihtoehtoja, kuten Stop/Start Technology ja ECO Drive, jotka voivat vähentää polttoaineenkulutusta jopa 20 prosenttia. Kaikissa konttikurottajissamme on kaikki uusimmat turvallisuusominaisuudet, ja niihin on saatavana kuljettajien turvallisuutta entisestään parantavia lisävarusteita.

 

Mihin tarkoituksiin Super Gloria -konttikurottajaa voi käyttää?

Kaikissa Kalmar-konttikurottajissa on innovatiivinen ja vahva puomirakenne, joka on erittäin helposti liikuteltava ja pyöriteltävä, joten kurottajat sopivat monenlaisten materiaalien käsittelyyn eri aloilla. Valittavana on myös laaja valikoima lisälaitteita, jotka on suunniteltu helpottamaan raskaiden kuormien hallintaa.


Kalmar Super Gloria -konttikurottajat, joiden nostokapasiteetti on jopa 130 tonnia, soveltuvat seuraaville aloille:

  • Teräs ja metallit. Koukkujen, magneettien ja tarttujalisälaitteiden ansiosta Super Gloria -konttikurottaja soveltuu muun muassa laattojen, levyjen, tankojen, tukkien, putkien, kelojen, raudoitustankojen ja valettujen kappaleiden käsittelyyn.
  • Energia. Jopa 130 tonnin nostokapasiteetin ansiosta voit käsitellä turvallisesti kaikkia tuulivoimakomponentteja, kuten torniosia, konehuoneita ja turbiinilapoja, sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa käytettäviä raskaita esineitä, kuten avomeriputkia ja suuria putkikeloja.
  • Betonielementit. Rakennusten betonielementtien tai muiden valmiiksi valettuja elementtien, kuten perustusten, tunneliosien, pilareiden tai palkkien käsittely on helppoa. Lisäksi voit käsitellä suuria marmorilaattoja tai aallonmurtajia lisäämällä hihnoja tai muita erikoiskiinnikkeitä.
  • Raskaat tavarat ja irtolasti. Raskaisiin nostoihin liittyvistä vaatimuksistasi riippumatta saat meiltä tarpeitasi vastaavan lisälaitteen ja konttikurottajan.
  • Logistiikka. Kaikenlaisten raskaiden lastien logistiikka ja liikuttelu on tehtävä nopeasti, tehokkaasti ja huolellisesti. Laajan nostokapasiteetti- ja lisälaitevalikoiman ansiosta voimme rakentaa tarvitsemasi koneen.
  • Kaivostoiminta. Konttikurottajilla voi olla keskeinen tehtävä erilaisten raskaiden ja tilaa vievien tavaroiden, kuten erikoiskokoisten konttien, isojen renkaiden, raskaiden kaivoskomponenttien ja muun ylisuuren lastin, huolellisessa ja tarkassa käsittelyssä.

 

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen.

Kalmarilla on täysi valikoima tukipalveluja, jotka auttavat pitämään konttikurottajat liikkeessä. Kalmar Care tarjoaa valikoiman palvelupaketteja, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Lisäksi Kalmar MyParts antaa käyttöösi laajan valikoiman varaosia, kuten renkaita, jotka voidaan tilata verkosta ja toimittaa kaikkialle maailmaan.

 

Voiko Kalmar Super Gloria -konttikurottajassa käyttää HVO-polttoainetta?

Volvon moottorilla varustetut Kalmar Super Gloria -konttikurottajat on sertifioitu käyttämään HVO-polttoainetta – kaikki uudet konttikurottajat voivat käyttää HVO:ta heti. Jos omistat vanhemman sertifioidun koneen, kysy paikalliselta Kalmar-tukitiimiltä, tarvitseeko laitteesi pienen päivityksen vai onko se heti valmis HVO:n käyttöön.
Hiilidioksidipäästöt vähenevät jopa 90 prosenttia heti, kun HVO-polttoaineen käyttö aloitetaan. Saat lisätietoja HVO-polttoaineesta napsauttamalla tästä.

Frequently Asked Questions

Sopiiko Kalmar Super Gloria tuulivoimateollisuuteen?

Kalmar-konttikurottajat ovat saavuttaneet kadehdittavan maineen tuulivoimateollisuuden raskaiden komponenttien, kuten napojen, lapojen, tornien ja konehuoneiden käsittelyssä. Nämä raskaat ja tilaa vievät osat ovat helppo nostaa, kun konttikurottajaan on asennettu jokin Kalmarin erikoislisälaitteista.

Miten voin seurata konttikurottajani suorituskykyä?

Kalmar Insightin kautta pääset laitteidesi reaaliaikaisiin käyttötietoihin. Voit tarkastella käyttötietoja ja tehdä muutoksia, joiden ansiosta konttikurottajasi toimii heti tehokkaammin. Lisäksi Kalmar Insightin huoltomoduulin avulla voit hallita kaluston kunnossapitotehtäviä entistä tehokkaammin. Moduulin kautta voit tilata huoltosarjoja, aikatauluttaa huoltotoimia ja tilata tarvittaessa työvoimaa. Jos haluat lisätietoja, napsauta tästä.

Mitä lisälaitteita on saatavilla?

Kalmar Super Gloria -konttikurottajiin voidaan asentaa erilaisia lisälaitteita monenlaisten kuormien nostamiseen. Tällaisia lisälaitteita ovat muun muassa nostokoukut, CombiLift-laitteet, Top Lift -tarttujat, kallistuvat tarttujat, tarttujat, yksittäis- tai kaksoismagneetit, putkenkäsittelylaitteet ja proomun käsittelyyn tarkoitetut lisälaitteet.