Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin konttilukit auttavat muuntamaan Le Havren Ranskan merkittäväksi kauttakulkuväyläksi

Uudet Kalmarin konttilukit auttavat meitä parantamaan tuottavuutta, sillä polttoaineenkulutus on pienempi mutta nopeus pysyy ennallaan. Louis Jonquière, GMP:n pääjohtaja

Tuotteet:

Konttilukit

Kalmar toimitti 14 konttilukkia Générale de Manutention Portuairelle (GMP) Ranskan Le Havren sataman laajennusprojektia varten. Konttilukit ovat avainasemassa, kun satama halutaan muuntaa pääväyläksi Ranskan markkinoille.

Kalmarin konttilukit auttavat muuntamaan Le Havren Ranskan merkittäväksi kauttakulkuväyläksi

Haaste

Le Havre on Ranskan suurin konttisatama. Sen vahvuuksia ovat Pariisin läheisyys, suora yhteys merelle sekä konttilaivojen käsittelymahdollisuus. Sen tiukkoja kilpailijoita ovat kuitenkin Antwerpenin satama Belgiassa ja Rotterdam Hollannissa. Osana suurta laajennusprojektia, jonka tavoitteena oli houkutella lisää konttiliikennettä Le Havreen, GMP investoi 120 miljoonaa euroa sataman infrastruktuuriin hankkimalla muun muassa 14 Kalmarin konttilukkia.

Ratkaisu

GMP on käyttänyt Kalmarin konttilukkeja 1990-luvun alusta alkaen. "Kestävyys ja rakenne vakuuttivat meidät. Lisäksi pystymme käyttämään valmiina varastoissamme olevia varaosia. Kalmarín konttilukit ovat erinomainen lisä kalustoomme", toteaa GMP:n pääjohtaja Louis Jonquière. GMP:n päätökseen vaikuttivat myös kunnossapitopalvelun erinomainen kattavuus sekä Kalmar-laitteiden uudet, ympäristöystävälliset ominaisuudet.

Tulokset

Konttilukeissa on sähköisesti ohjatut moottorit, muuttuvanopeuksinen generaattorijärjestelmä, vaihtovirtakäyttöinen vinssinostojärjestelmä sekä taloudellinen Visco-tuuletin. "Uudet Kalmarin konttilukit auttavat meitä parantamaan tuottavuutta, sillä polttoaineenkulutus on pienempi mutta nopeus pysyy ennallaan", lisää Jonquière.