Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin DCG180-6-haarukkatrukki pitää Kronprinzin kelat liikkeessä

"Erinomainen ohjattavuus ja loistava näkyvyys" Kuljettaja, Kronprinz

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Kronprinzissä käytössä oleva 18 tonnin Kalmar DCG180-6 -trukki on varustettu teräskelojen siirtelyyn tarkoitetulla nostolaitteella. Tämä nykyaikainen laite kerää 2 500 käyttötuntia vuodessa. Siinä on vähäpäästöinen moottori, sen käsiteltävyys on erinomainen ja se on helppo huoltaa.

Haaste

Kronprinz, Solingen, Saksa on Mefro wheels -konsernin jäsen. Solingenin tehdas valmistaa laajaa valikoimaa teräspyöriä autoihin ja trukkeihin. Valmistusprosessin aikana täytyy kuljettaa suuria teräskeloja keskusvarastolta jopa 500 metrin päähän tuotantolinjalle kahdessa vuorossa. Kelat voivat painaa jopa 16 300 kg kappaleelta, ja niitä on käsiteltävä varoen. Keloja pitää taiteilla ahtaisiin tiloihin matkan varrella, jotta päästään tuotantolinjoille saakka.

Ratkaisu

Kronprinz valitsi ahtaiden tuotantotilojen vuoksi Kalmarin DCG180-6. Sen lyhyt akseliväli tarjoaa helpon käsiteltävyyden myös ahtaissa tiloissa. Sen kaksinkertainen vapaanostomasto tarjoaa 4 000 mm nostokorkeuden, ja haarukkakelkassa on sisäänrakennettu sivusiirtolaite. Kelan käsittelylaite voidaan tarvittaessa vaihtaa 2 400 mm haarukkaan.

Tulokset

DCG180-6-trukissa on vähäpäästöinen Cummins-moottori sekä sisäänrakennettu EGR-suodatinjärjestelmä, jota ei tarvitse puhdistaa käytön jälkeen. Lyhyen akselivälinsä ansiosta tämän trukin käsiteltävyys on erinomainen, minkä lisäksi hydraulijärjestelmä on sekä pienikokoinen että hiljainen. Lisäksi trukki on helppo huoltaa. Sen tärkeimpiin huoltokohteisiin, kuten säiliöiden täyttöaukkoihin pääsee helposti käsiksi lattiatasolta.