This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin trukit auttavat Swedwoodia valmistamaan 8 500 vaatekaappia päivässä.

"Työkuorman vuoksi trukissa on oltava vähintään kaksi akkua. Kalmar oli ainoa yritys, joka pystyi tarjoamaan helposti vaihdettavat akut." Stefan Larsson, Swedwood Hultsfred AB:n varastopäällikkö

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Kalmarin täysin sähköinen ECF80-6-trukki auttaa Swedwood Hultsfred AB:tä muuntamaan lastulevypinot 8 500:ksi IKEA-vaatekaapiksi joka päivä.

 

Nimi:

Swedwood Hultsfred AB

 

Tuotanto: 

3,1 miljoonaa PAX-vaatekaappia vuodessa,

Toimipaikka:

Hultsfred, Smoolanti, Ruotsi

 

 

8 500 vaatekaappia päivässä

Työntekijät

220

 

 

 

Lastulevyistä vaatekaapeiksi

Haaste

Swedwood Hultsfred AB valmistaa ja toimittaa puuhuonekaluja sekä hallinnoi koko arvoketjua metsänhoidosta ja -hakkuista sahoihin sekä levyjen, osien ja huonekalujen tuotannosta jakeluun. Se toimii 10 maassa kolmella mantereella. Swedwoodin tuotanto on keskittynyt IKEAn PAX-vaatekaappeihin. Joka päivä 20 perävaunullista tuotteita lähtee tehtailta kohti IKEAn myymälöitä Ruotsissa ja ulkomailla.

Ratkaisu

Kalmar ECF80-6 -sähkötrukit auttoivat virtaviivaistamaan Swedwoodin toimintoja ja varastolaitteistoa. Trukki työskentelee viisi työvuoroa päivässä toimittaen tuotantolinjoille lastulevyä vaatekaappien valmistusta varten. "Keskeytymättömän työkuorman vuoksi trukeissamme on oltava kaksi akkua. Kalmar oli ainoa yritys, joka pystyi tarjoamaan helpon tavan vaihtaa akku", kertoo varastopäällikkö Stefan Larsson. ECF80-6-trukkien myötä yritys pääsi myös eroon vanhoista dieseltrukeista.

Tulokset

ECF80-6 tekee viisi työvuoroa päivässä. Täyteen ladattu akku riittää lähes kahdeksaksi tunniksi. Raskaasta kuormituksesta huolimatta ongelmia ei ole havaittu. Swedwood antaa paljon arvoa myös Kalmarin tuotteiden turvallisuudelle ja ergonomialle. "Laite liikkuu sulavasti ja se tuntuu vakaalta myös silloin, kun kuormia nostetaan korkealle. Kuljettajan istuin on hyvin mukava ja näkymä ulos on loistava, kuolleita kulmia ei ole", Larsson sanoo.