This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Yhteistyö koulujen ja yliopistojen kanssa

Jännittäviä mahdollisuuksia tulevaisuuden ammattilaisille

Etsitkö mahdollisuutta kerätä kokemusta opiskelujesi aikana tai löytää ensimmäinen työpaikkasi valmistumisen jälkeen? Tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille innostavia ja joustavia työmahdollisuuksia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

 

Kuinka kaksi opiskelijaa Hampurista rakensivat perustan kansalliselle rekrytointiverkostolle

Tehtävänämme oli osana työharjoittelua kehittää markkinointikonsepti, jonka avulla voitaisiin lisätä tietoisuutta Kalmarista yliopistoissa ja korkeakouluissa kansallisen rekrytointiverkoston perustan luomiseksi Saksassa. 

Työssämme jouduimme analysoimaan yrityksen tärkeimpiä osia ja suorittaa analyysi kohderyhmistämme, mikä oli innostavaa, jouduimmehan keskittymään opiskelijoihin, jotka olivat samanikäisiä ja samalla tieteenalalla kuin me. Matkustimme myös yliopistoihin, jotka olimme analyysimme perusteella aikaisemmin määritelleet mahdollisiksi yhteistyökumppaneiksi. Edustimme näissä tapaamisissa Kalmaria ja selvitimme miten me yrityksenä voisimme toimia yhteistyössä yliopistojen kanssa. Lopulta pystyimme esittämään johdolle konseptin, jota käytetään kansallisen rekrytointiverkoston muodostamiseen Saksassa ja kehittämään vastaavia projekteja kaikkialla Euroopassa.

 Vaikka työharjoittelu kesti vain 8–12 viikkoa, meillä oli yrityksestä lähtiessämme läjäpäin uutta tietoa, ja tiesimme myös yrityksen ottaneen jälleen askeleen eteenpäin työmme ansiosta.

 

Työharjoittelijoidemme esittelyitä

 

Pidä silmällä Kalmarin toimintoja koulussasi tai yliopistossasi

Teemme monenlaista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ympäri maailman. Meillä on esimerkiksi edustus paikan päällä tietyissä oppilaitoksissa; pidämme myös luentoja, lähetämme puhujavieraita, ja tarjoamme liiketoimintatapauksia diplomitöitä varten.

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja useissa maissa joka vuosi. Avoimet harjoittelupaikat riippuvat organisaatiossa tarvittavasta osaamisesta. Osallistumme Yhdysvalloissa ja Euroopassa työpaikkamessuille kohdataksemme mahdolliset hakijat kasvokkain. Hongkongissa markkinointi- ja viestintäosastolla on kesäharjoittelujärjestelyt paikallisen kauppakorkeakoulun kanssa.

Puolassa teemme joustavia sopimuksia harjoittelijoiden kanssa, jotka ovat yleensä teknillisestä yliopistosta valmistuneita. Suomessa, Ruotsissa ja Alankomaissa teemme yhteistyötä valikoitujen yliopistojen kanssa löytääksemme sopivia ehdokkaita pysyviin rooleihin ja kesätyöpaikkoihin sekä järjestääksemme esimerkiksi tapaustutkimuksia. Kutsumme joka vuosi opiskelijaryhmiä eri toimipaikkoihimme tutustuttaaksemme heidät Kalmariin ja esitelläksemme heille tuotantolaitoksiamme.

 

 Nuorten ammattilaistemme esittelyitä

Student image.JPG

 

Tarkista avoimet työpaikkamme

  • Jos haluat tarkistaa avoimet työpaikkamme tai lähettää avoimen työhakemuksen, vieraile sivuillamme osoitteessa Jos haluat tarkistaa avoimet työpaikkamme tai lähettää avoimen työhakemuksen, vieraile sivuillamme osoitteessa www.kalmarglobal.com/about-us/people-careers/
  • Avoimet työpaikat Cargotecillä löydät osoitteesta www.cargotec.com/careers