This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Sähkötrukit 9-18 tonnia

Uusi sähkötrukkiemme mallisto pohjautuu testattuun ja luotettavaan G-sukupolven alustaamme. Tehokkaat ja suorituskykyiset sähkötrukit parantavat myös yrityksesi ympäristövastuuta.

Sähkötrukit 9-18 tonnia

Uusi 9-18 tonnin sähkötrukkiemme mallisto pohjautuu testattuun ja luotettavaan G-sukupolven alustaamme. Tehokkaat ja suorituskykyiset sähkötrukit parantavat myös yrityksesi ympäristövastuuta. Vaikka sähkötrukit maksavat hieman dieseltrukkeja enemmän, ne maksavat itsensä pian takaisin. Alhaisempi polttoaineenkulutus ja pienemmät huolto- ja osakustannukset tuovat säästöjä jo kahden vuoden kuluessa ja ne vaikuttavat liiketoimintaasi välittömästi. 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Nostokapasiteetti (kg)
9000-18000
Kuorman keskipiste (mm)
600-1200
Akseliväli (mm)
2800-3500
Moottori
Electric
Ohjaamovaihtoehdot
EGO & EGO OHG
Tekniset tiedot Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Nostokapasiteetti (lbs)
20,000-40,000
Kuorman keskipiste (in)
24-48
Akseliväli (in)
110-138
Moottori
Electric
Ohjaamovaihtoehdot
EGO & EGO OHG

Tehokasta suorituskykyä.

 

Kokemuksen tuomaa voimaa.

Olemme valmistaneet koneita 1940-luvulta lähtien. Jo 100 000 koneen valmistuskokemuksemme myötä tuomme markkinoille ensimmäisten joukossa täyden valikoiman 9-18 tonnin sähkötrukkeja nykyisen 5-9 tonnin sähkötrukkisarjan lisäksi. Sähkökäyttöisyys ei merkitse tehosta tinkimistä, sillä sähkötrukkimme ovat ohjaukseltaan tarkempia. Vääntö välitetään suoraan pyöriin, jolloin trukit ovat dieseltrukkia nopeampia ja ketterämpiä.  

 

Kestävyyden tuomaa voimaa.

Uusi päästöttömien trukkien valikoimamme on maailmanlaajuisen ISO 50001 -päästöstandardin mukainen, sillä se ei tuota lainkaan CO2, -päästöjä eikä muita hiukkasia. Trukit ovat erittäin hiljaisia ja tärisevät vähemmän, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pakokaasuttoman käytön ansiosta niillä voidaan käsitellä turvallisesti arkojakin tuotteita ja niitä voidaan käyttää tiloissa, joissa työskentelee myös muita työntekijöitä.

 

Valinnanvaran tuomaa voimaa.

Kalmarin sähkötrukkivalikoima on saatavilla 9-18 tonnin nostokapasiteetilla. Valittavissa on kolme erilaista nostomastoa sekä laaja valikoima akkuja, jotka kestävät koko työvuoron ajan. Kalmarin elinkaaripalvelut tarjoavat kattavan valikoiman palvelu-, huolto- ja varaosapaketteja, joilla pidät uudet trukkisi jatkuvasti parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

 

Turvallisuuden tuomaa voimaa.

Trukeissamme yhdistyvät erinomainen ohjattavuus ja paras mahdollinen ohjaamon näkyvyys, joten kuljettaja voi tuntea olonsa turvalliseksi ja pitää koneen hallinnassaan kaikkina aikoina. Luistamattomien sisäänkäyntipintojen ansiosta myös trukkiin nouseminen ja siitä poistuminen on turvallisempaa. Valittavissa on myös valikoima lisävarusteita, joilla voit parantaa käyttöturvallisuutta entisestään, kuten takavaroituskameroita, palonsammutusjärjestelmiä ja nopeudenrajoittimia.

Jopa 20 % alhaisempi polttoaineenkulutus

ECO-tilan ansiosta voit vähentää polttoaineenkulutusta jopa 20 %. Valittavissa on kolme erilaista tehoasetusta: Eco-tila, normaali käyttötila sekä tehotilat. Valitse aina tehtävään sopivin toimintatila - tarvittavasta käyttötehosta tinkimättä. 

 

Miellyttävä ja hiljainen. 

Ajo ECG90-180-mallilla on pehmeää ja hiljaista. Ohjaamo ei tärise eikä päästöjä synny. Alhaisiin melutasoihin yhdistettynä tämä on merkittävä etu kuljettajien terveyden ja työhyvinvoinnin kannalta.

 

Yksinkertaisempi suunnittelu.

Sähkötrukeissa on dieselmalleihin verrattuna vähemmän liikkuvia osia. Tämä vähentää huoltoon liittyvää aikaa, vaivaa ja rahaa jopa 50 prosentilla. Koska tarvittavien varaosien määrä on pienempi, vaihtokustannukset ovat alhaisemmat ja varastoitavien osien määrää voidaan vähentää merkittävästi.

 

Turvallista ja nopeaa.

Trukin kaikkiin huoltokohtiin pääsee käsiksi maatasolta, joten huoltotiimin tehtävät sujuvat nopeammin ja turvallisemmin. Myös ohjaamoa voidaan nostaa hydraulisesti, jolloin voimansiirto-osien huolto käy helposti.

 

Ergonominen muotoilu.

Ergonominen EGO-ohjaamo parantaa kuljettajan työmukavuutta ja ohjaustarkkuutta. Säädettävän ohjauspyörän, istuimen sekä ohjauspaneelien ansiosta kaikki on aina kätevästi kuljettajan ulottuvilla.

 

Parannettu vianmääritys.

Uusin vianmääritysjärjestelmämme tunnistaa viat ja näyttää automaattisesti standardoidut vikakoodit kuljettajan näytössä, jolloin vikoihin voidaan puuttua välittömästi. Jos paikalle on kutsuttava huoltohenkilöstöä, korjaukset sujuvat nopeammin ja käyttökatkot ovat lyhyempiä, sillä tarvittavat varaosat voidaan hankkia etukäteen vianmääritystietojen perusteella.

 

Helppo akkujen vaihto.

Akut voidaan vaihtaa helposti nosturin avulla. Vaihtoehtoisesti trukkiin voidaan asentaa haarukkataskut, jolloin akkujen vaihto käy kätevästi toisen trukin avulla.