Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Medium Sähkötrukit 9-18 tonnia

Akku vaihtoehdot - Litiumion tai lyijyhappo

Kalmar Medium Sähkötrukit

Kalmar sähkötrukit eivät tuota yhtään hiilidioksipäästöjä käyttökohteessaan ja niihin voidaan sovittaa erilaisia mastoja ja lisälaitteita joilla ne voivat käsitellä erilaisia lasteja jopa 18-tonniin asti turvallisesti ja tehokkaasti. 

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Nostokapasiteetti (kg)
9000-18000
Kuorman keskipiste (mm)
600-1200
Akseliväli (mm)
2800-3500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO hytti tai EGO OHG
Virtalähde
Litiumion tai lyijyakku
Päästöluokka
EU Stage 5
Nopeuden säätö
Korkeataajuus MOSFET, AC - portaaton
Tekniset tiedot Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Nostokapasiteetti (lbs)
20,000-40,000
Kuorman keskipiste (in)
24-48
Akseliväli (in)
110-138
Ohjaamovaihtoehdot
EGO hytti tai EGO OHG
Virtalähde
Litiumion tai lyijyakku
Päästöluokka
EU Stage 5
Nopeuden säätö
Korkeataajuus MOSFET, AC - portaaton

Nyt on aika siirtyä sähköön.

Kalmarin sähkökäyttöiset 9-18 tonniset trukit auttavat parantamaan toimintojesi eko-tehokkuutta ja samalla ylläpitämään korkean tuottavuuden ja turvallisuuden tason. Litiumion- ja lyijyakku valikoiman ja erilaisten latausvaihtoehtojen avulla voimme auttaa sinua suunnittelemaan ratkaisut jotka sopivat juuri juuri sinun yrityksellesi. 

Hyvää liiketoiminnalle, erinomaista ympäristölle. 

Sähköisen voimalinjan omaavan trukin kuljettaja huomaa nopean ja jouhevan kiihtyvyyden ja entistä herkemmän ohjattavuuden samalla kun lasteja voidaan käsitellä jopa 18-tonniin asti tehokkaasti ja turvallisesti. Sähköinen voimalinja vaatii vähemmän huoltoja ja ylläpitoa, koska siinä on vähemmän liikkuvia ja mekaanisia osia. Tämän lisäksi voit käyttää konetta optimaalisesti laajalla lämpötilaskaalalla, koska Kalmarin Thermal Management järjestelmä on asennettu vakiona litiumion akkuihin. 

 

Parempi, terveellisempi ajokokemus

Kalmar 9-18 tonnin sähkötrukkeihin on asennettu ergonomisesti suunniteltu EGO hytti vakiona. Tämä hytti on rakennettu antamaan ylivoimainen ajokokemus teidän kuljettajille.

Kuljettajanne on onnelisempi ja tyytyväisempi seuraavien asioiden ansiosta:

 • Säädettävät kontrollipaneelit , ratti ja penkki joka voidaan kääntää ympäri nappia painamalla
 • Kapealinjaiset B-pilarit tarjoavat erinomaisen näkyvyyden joka mahdollistaa turvallisen käytettyvyyden jopa kiireisissä ympäristöissä. 
 • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä jossa on älykäs värinäyttö sydämenään -  se tarjoaa kehittynyttä diagnostiikkaa, akkustatusta ja älyasetuksia jotka helpottavat operoinnin hallintaa ja latauksen optimointi. 

Kaikkia meidän sähkötrukkeja on turvallista operoida sisätiloissa ja ne voivat käsitellä herkkiä artikkeleita. Ne ovat myös terveellisempi ja turvallisempia kuljettajille koska ne:

 • Värisevät vähemmän, vähentäen stressiä ja kuormitusta kuljettajienne kehoilla. 
 • Ovat erittäin hiljaisia, tehden sisätyöskentelystä vähemmän häiritsevää 
 • Eivät tuota pakokaasuja

 

Mitä akkuvaihtoehtoja minulla on trukkiini? 

Kalmar tarjoaa kahden tyylistä akkuteknologiaa antamaan voimaa laitteellesi - lyijy- ja litiumionakkujen muodossa. Sinun pitää valita kumpi näistä sopii parhaiten sinun materiaalinkäsittely tarpeisiin ja työsykleihin.  

Mikä on näiden akkuvaihtoehtojen ero? 

Kalmarin lyijyakut ovat täysin omavaraisia ja ne voidaan ladata paikoillaan tai ne voidaan irroittaa trukista ja ladata ilmastoidussa latauspisteessä. Lyijyakkujen lataus tapahtuu yleensä yön yli. Jos sinun pitää ajaa perättäisissä vuorossa, sinulla pitää olla yksi akku trukissa ja toinen latauksessa. Kolme akkua tarvitaan jos sinun pitää ajaa jatkuvassa työvuorossa. Lyijyakkuja ei voida ladata työvuoron aikana. Lyijyakut: 

 • Kestää 1,200 - 1,400 latausta 
 • Akkutehokkuus – 70%
 • Generally removed to be fully charged
 • Vaatii ilmastoidun lataustilan
 • Vaatii jonkin verran säännöllistä huoltoa 
 • Lisäakkuja vaaditaan useamman vuoron operaatioihin 
 • Latausaika - 6-8 tuntia täyteen varaukseen 
 • Jäähtymisaika 4-8 tuntia.

Litiumionakku on kiinteästi asennettu sähkötrukkiisi ja sitä voidaan ladata samaan tapaan kuin sähköautoa. Tämä yksinkertainen kytke ja lataa teknologia mahdollistaa akun täyteen latauksen vuorojen välissä tai lisälatauksen joutoajalla ja tauoilla. Tätä kutsutaan mahdollisuuslataukseksi. Litiumion akut: 

 

 • Kestää 2,400 - 4,000 latausta 
 • Akkutehokkuus – 95%
 • Is charged in-situ
 • Ei vaadi ilmastoitua lataustilaa 
 • Vaatii hyvin vähän huoltoa 
 • Voidaan mahdollisuusladata monivuoro operaatioissa 
 • Latausaika - arvioitu 1% per minuutti - laturivaihtoehdosta riippuen. 

Hallitse sähkötrukkisi energiankulutusta. 

Kalmar Eco Drive mahdollistaa kolme erilaista ajomoodia minkä voit valita: 

 • Taloudellinen. Jos operaation kustannukset ovat tärkeämpiä kuin suorituskyky, Taloudellinen moodi vähentää energiankulutusta jopa 15% 
 • Normaali: Tasapainottaa tehoa ja taloudellisuutta optimoidakseen kannattavuutta. 
 • Teho. Antaa parhaan suorituskyvyn koneestasi, jotta voit lisätä tunnissa siirrettyjen tonnien määrää. 

Pidä trukkisi liikkeellä. 

Kalmar Huollot tarjoaa laajan valikoiman varaosia mitä voit tilata netistä Kalmar MyPartsin kautta ja joustavan valikoiman huoltosopimuksia jotka pitävät trukkisi liikkeellä. Kalmarin MyParts on online kauppa joka varastoi tuhansia artikkeleja valmiina toimitukseen, mukaan lukien renkaita, huolto- ja suodatikittejä, muutama nimetäkseen. 

Mikä sähkökäyttöinen 9-18 tonninen trukki minun pitäisi valita?

Kalmar auttaa sinua ymmärtämään millaiset tarpeet sinulla on materiaalinkäsittelyn suhteen ja suosittelee mikä trukkiratkaisu on juuri sinulle sopiva. Juttele paikallisen Kalmar myyntiedustajan kanssa saadaksesi lisätietoa. 

Kuinka valvon sähkötrukkini toimintaa?

Kalmar Insight tarjoaa sinulle käytännöllistä informaatiota reaaliajassa analysoitavaksi, antaen sinulle mahdollisuuden tehdä toimia jolla parannat operointia välittömästi. Kalmar Insight mahdollistaa myös koneiden huollon tehokkampaa hallintaa koko konekannan osalta Kalmar Insight huolto moduulilla. Saadaksesi lisätietoja click here.

Tarjoaako Kalmar muita sähkötrukkeja?

Kalmar tarjoaa sähkötrukkeja jotka sopivat lastien käsittelyyn jopa 33 tonniin asti ja ne sopivat konttien ja erilaisten materiaalinen käsittelyyn sekä teollisuuskäyttöön. Me tarjoamme myös laajan skaalan sähkökäyttöisiä konttikurottajia, tyhjäkonttikurottajia ja terminaalitraktoreita.